Τι να περιμένεις

heal_1

Τι μπορεί να περιμένει κάποιος από αυτές τις θεραπείες;

Κάθε άτομο διαφέρει όπως διαφέρει και η συναισθηματική υπερφόρτωση του. Ο καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας αρχίζει με την έναρξη της συνεδρίας. Πολλές φορές, όμως, η συνειδητοποίηση σχετικά με το ΤΙ έχει αλλάξει, μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και 6 μήνες μετά ή περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μου με την θεραπεία της SRT και την χρήση του εκκρεμούς, σε πολλές περιπτώσεις τα αποτελέσματα έχουν εμφανιστεί σχεδόν ακαριαία. Οι άνθρωποι επέλεξαν να ζήσουν αφήνοντας πίσω σκέψεις αυτοκτονίας, θεράπευσαν την μελαγχολία τους, ξεπέρασαν εξαρτήσεις και συμφιλιώθηκαν με μέλη της οικογένειας με τα οποία είχαν να μιλήσουν για πολύ καιρό και άλλα πολλά τέτοια παραδείγματα. Το συνηθέστερο σενάριο όμως είναι, μια σταθερή διαδικασία αυτοίασης, η οποία επιτρέπει σε κάθε άτομο να αισθάνεται, να σκέπτεται, να αποδέχεται και να απολαμβάνει τις αλλαγές σε προσωπικό και διαπροσωπικό επίπεδο. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις αλλαγές, επιτρέπει στην ψυχή του να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και να ξεκινήσει μια σπειροειδή αυτοβελτίωση που μπορεί να είναι ατέρμονη. Ο μεγαλύτερος παράγοντας της θεραπείας λοιπόν, είστε ΕΣΕΙΣ.

Πόσο γρήγορα μπορείτε να δεις αποτελέσματα;

Όλα εξαρτώνται από την ιδιοσυγκρασία και από την προθυμία του καθενός για αλλαγές στον τρόπο σκέψης και δράσης. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η θεραπεία είναι αυτοίαση και είναι επομένως μια αυτο-κατευθυνόμενη διαδικασία. Αν είστε άτομο που του αρέσει ένας γρήγορος ρυθμός και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις θαρραλέα, μπορεί να δείτε κάποιες γρήγορες ανατροπές (με εντάσεις) και βελτιώσεις. Αλλά, αν προτιμάτε έναν αργότερο και σταθερότερο ρυθμό, τότε η θεραπεία μπορεί να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να προβλέψουμε ή να εγγυηθούμε πώς θα επηρεάσει η θεραπευτική διαδικασία τους ανθρώπους.

Ο ρυθμός θεραπείας ακολουθεί το ρυθμό σας και την προθυμία σας να δείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε και να αναλάβετε την απαιτούμενη δράση για να πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή στη ζωή σας. Και ενώ όλοι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα τώρα, κανείς δεν θέλει να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, στο τώρα. Ευτυχώς, με την καθοδήγηση του Πνεύματος, η θεραπεία έχει έναν ρυθμό, μια σειρά από πράγματα που πρέπει να μετατοπιστούν και να απελευθερωθούν και μια καλύτερη για όλους ατζέντα που εξισορροπεί τη θεραπευτική διαδικασία και βελτιώνει την ζωή όσο ποιο ανώδυνα γίνεται.

Μην ξεχάσετε να δείτε τη σελίδα μας με τις 10 Πιο Συχνές Ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες.