SRT & SpR

Τι είναι οι θεραπείες SRT & SpR;

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών σχετικά με την δύναμη ή την ικανότητα του σώματος μας για αυτοίαση. Οι θεραπείες SRT & SpR είναι ψυχοπνευματικές μέθοδοι θεραπείες που χρησιμοποιούν παγκόσμιες ενέργειες για να θεραπεύσουν υποσυνείδητους φραγμούς και αρνητικές ενέργειες. Η ακαριαία θεραπεία που επέρχεται από την Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης και Αναδόμησης είναι μόνο ένα παράδειγμα αυτής της δύναμης. Οι θεραπείες μας εστιάζονται σε δύο τομείς: την Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης (SRT) και την Πνευματική Αναδόμηση (Spiritual Restructuring ή SpR).

Η SRT αναπτύχθηκε από τον Robert E. Detzler το 1988 και έχει πλέον παγκόσμια απήχηση. Ένα μεγάλο μέρος της SRT βασίζετε στην Κβαντική Φυσική και στις μελέτες του Πυθαγόρα (Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό, Μετενσάρκωση, Εξαγνισμός μέσω Πνευματικότητας, κ.α.) που τα τελευταία χρόνια έχουν εξηγήσει πολλά άλυτα θέματα σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης.

SRT session

Η δασκάλα των θεραπειών SRT & SpR Ξένια Ιωαννίδου κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας

Η SRT καθαρίζει την αρνητική ενέργεια που ο κάθε άνθρωπος συσσωρεύει στα Ακασικά Αρχεία και μεταφέρει από αυτή και από προηγούμενες ή άλλες ζωές. Αυτή η αρνητική ενέργεια τον επιβαρύνει ψυχικά και συναισθηματικά αλλά και παρεμβάλει στις καθημερινές λειτουργίες της ζωής του, παρεμποδίζοντας τον από το να ζει μια ζωή γεμάτη χαρά, υγεία και ευημερία. Παρότι είναι μια σχετικά νέα θεραπεία, βασίζεται στην χρήση του εκκρεμούς (πανάρχαιο εργαλείο πολλών πολιτισμών) που λειτουργεί ως δείκτης και μια σειρά από ειδικά διαγράμματα.

Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης που ήρθε στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2005, δεν είναι αναδρομή στο παρελθόν ούτε χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο υπνωτισμού. Ο καθαρισμός γίνεται συνειδητά μπροστά στον πελάτη ή εξ αποστάσεως. Μοναδικό μέλημα της SRT είναι η επίτευξη της ελευθερίας, αυτοεκτίμησης, ευημερίας, αποδοτικότητας και καλύτερης ψυχικής και φυσικής κατάστασης του ανθρώπου. Καθαρίζοντας τα αρνητικά προγράμματα, τους φραγμούς θετικής έκφρασης, αφθονίας και ευημερίας και τις όποιες άλλες παρεμβολές, καθαρίζετε η ζωή του κάθε ανθρώπου από περιττή αρνητική ενέργεια και έτσι μπορεί να επιλέξει νέες και ποιο αρμονικές επιλογές, εξού και το ρητό μας «Παλιές ζωές γίνονται καινούργιες».Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι καθαρισμοί γίνονται με εξ’ ίσου πετυχημένο τρόπο ακόμα και εξ’ αποστάσεως και κατά την απουσία ή ακόμα και εν άγνοια κάποιου (μπορεί να ζητήσουμε να καθαριστεί χωρίς έρευνα κάποιο σημαντικό για μας άτομο). Σημαντικότατο είναι όμως να αναφέρουμε, ότι είναι ενάντια στους νόμους της ευλάβειας να γίνει έρευνα για κάποιον άλλο (να ρωτήσουμε πληροφορίες δηλαδή για το τι πρέπει να καθαριστεί ή τι καθαρίστηκε)  αν δεν έχει δώσει την ρητή συγκατάθεση του για τον καθαρισμό. Υπάρχει το αδιαπέραστο πνευματικό απόρρητο της κάθε ψυχής που δεν επιτρέπει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία της παρά μόνο όταν το επιθυμεί και το δηλώνει. Οτιδήποτε άλλο είναι παραβίαση της ελεύθερης βούλησης και δεν είναι του φωτός. Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε για θέματα που αφορούν ΕΜΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ με κάποιο άλλο άτομο ή κατάσταση. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα άνθρωποι και θέματα στη ζωή μας.

Πως δουλεύει η SRT;

Για μια οπτική παρουσίαση της SRT παρακαλώ δείτε το παρακάτω μπανεράκι:

Που μπορεί να με βοηθήσει η SRT;

Παρακάτω αναφέρονται παραδειγματικά μερικές από τις πιθανές πλευρές της ζωής που μπορούν να θεραπευτούν μέσω της SRT. Η SRT με έναν κομψό, ισχυρό και ακριβή τρόπο μπορεί να σας παρέχει την δυνατότητα να ερευνήσετε, καθαρίσετε & να θεραπεύσεται:

 • Παιδικούς φόβους
 • Διαμάχες ή αντιπαλότητες στις σχέσεις
 • Ψυχικά τραύματα από αυτή & άλλες ζωές
 • Υποσυνείδητους φραγμούς
 • Αρνητικά προγράμματα
 • Φραγμούς θετικής έκφρασης
 • Υποβόσκουσες αρνητικές επιρροές
 • Αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις & συμπεριφορές
 • Τo εσωτερικό και εξωτερικό ψυχικό σας τοπίο
 • Την κοσμική σας δυνατότητα

Που μπορεί να με βοηθήσει η SpR;

Η SpR ασχολείται με θέματα που έχουν σωματοποιηθεί ως ασθένειες ή σωματικές ενοχλήσεις και εργάζεται με όλα τα συστήματα του σώματος για να διορθώσει, θεραπεύσει και εξισορροπήσει τις δονήσεις στο διανοητικό, συναισθηματικό, φυσικό και πνευματικό επίπεδο της ύπαρξης μας. Οι εφτά πτυχές της SpR εστιάζονται στην:

 • Ευθυγράμμιση του σώματος
 • Θεραπεία των μυών
 • Διατροφή
 • Ισορροπία του εγκέφαλου/νου
 • Κρυσταλλική αναδόμηση
 • Διαλογισμός και συναισθηματική αποφόρτιση
 • Πνευματική θεραπεία οργάνων & αδένων

Τι ΔΕΝ είναι η SRT

Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να ζήσουν μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή και ίσως, να βοηθήσει και εσάς στην επίτευξη μιας ανώτερης αυτοέκφρασης! Η SRT βασίζεται στη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό και την κβαντική φυσική συνεπώς εκφράζει ορισμένους νόμους που δεν μπορούν να αγνοηθούν, όπως οι νόμοι της ευλάβειας και της επιστήμης. Ως εκ τούτου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που SRT ΔΕΝ είναι και δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ δεδομένου ότι βασίζεται σε μια ανώτερη πνευματική σύνδεση και τα αποδεδειγμένα επιστημονικά δεδομένα στα οποία  βασίζονται οι ενεργειακές (δονητικές) θεραπείες.

Οι νόμοι της ευλάβειας δεν μας επιτρέπουν να παρεμβαίνουμε στην ελεύθερη βούληση ενός άλλου ατόμου. Σε πρακτικό επίπεδο, ως εκ τούτου, αν ένα άτομο δεν μας αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με το τι σκέφτεται, αισθάνεται ή σχεδιάζει να κάνει, δεν μπορούμε εμείς να κατασκοπεύουμε την ψυχή του (ψυχική ηδονοβλεψία) απλώς και μόνο επειδή θέλουμε να γνωρίζουμε αυτές τις πληροφορίες και πιστεύουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε για δικούς μας λόγους. Αυτά τα δύο πράγματα (οι νόμοι της ευλάβειας έναντι της ψυχικής ηδονοβλεψίας) απλά δεν είναι συμβατά.

Επίσης, τα αποδεδειγμένα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την ουσία του χρόνου δεν μπορεί να αγνοηθούν. Η κβαντική φυσική, αναγνωρισμένη σήμερα ως το ποιο σωστό και ακριβές μοντέλο του σύμπαντος, ιδιαίτερα σε υπο-ατομικές κλίμακες, δηλώνει ρητά ότι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κβαντικά αποτελέσματα για να δημιουργήσουμε τηλεπαθητικές ή η μαντικές ικανότητες. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι η πρόβλεψη του μέλλοντος απλά δεν είναι δυνατόν να γίνει, δεδομένου ότι το αυτό το γεγονός που προσπαθούμε να προβλέψουμε έχει άπειρες δυνατότητες που βασίζονται σε μια άπειρη πιθανότητα αλληλεπιδράσεων (η ιδέα της «εμπλοκής», η σημαντικότερη συνέπεια της κβαντική μηχανικής). Η ιδέα της εμπλοκής αναφέρει ότι «ένα κβαντικό σωματίδιο (ένα γεγονός ας πούμε) για να μετακινηθεί από το σημείο Α στο σημείο Β θα πραγματοποιήσει απολύτως κάθε δυνατή διαδρομή από το σημείο Α στο Β, ταυτόχρονα. Αυτό περιλαμβάνει διαδρομές που περιλαμβάνουν εξαιρετικά απίθανα γεγονότα που εμφανίζονται από το πουθενά και εξαφανίζονται πάλι.»

Η πιθανότητα είναι το μόνο που μπορούμε να ξέρουμε. Όταν οι φυσικοί χρησιμοποιούν την κβαντομηχανική για να προβλέψουμε τα αποτελέσματα ενός πειράματος (γεγονός), το μόνο πράγμα που μπορούν να προβλέψουν είναι η πιθανότητα όλων των αποτελεσμάτων, αλλά ποτέ δεν μπορούν να πουν με σιγουριά, δεδομένου ότι ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε οριστικά ποια θα είναι η έκβαση του πειράματος. Κάθε νέο ηλεκτρόνιο είναι ένα εντελώς νέο πείραμα και το τελικό αποτέλεσμα είναι τυχαίο. Το να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε το πιθανότερο σενάριο στην ουσία δεσμεύει την ελεύθερη βούληση κάποιου και την κατευθύνει προς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα αγνοώντας την ελεύθερη βούληση του και το δικαίωμα να αλληλεπιδράσει κατά βούληση με τον περίγυρο. Ό,τι ελέγχει την ελεύθερη βούληση ενός ατόμου δεν είναι του φωτός, ακόμη και αν αυτό άτομο αποκηρύσσει το δικαίωμά του να πράξει έτσι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αρχές, ανατρέξτε στο άρθρο «Επτά βασικά στοιχεία της Κβαντικής Φυσικής».

Για μια οπτική ματιά στην άπειρη πιθανότητα αλληλεπιδράσεων του κβαντικού χρόνου ανατρέξτε σε αυτό το βίντεο: Men in Black 3 – Griffin!

Η SRT  δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • Μαντεία
 • Μελλοντολογία
 • Ψυχική ηδονοβλεψία
 • Τυχερά παιχνίδια
 • Εγγυημένα αποτελέσματα
 • Εγγυημένα χρονικά πλαίσια ίασης/βελτίωσης
 • Αντικατάσταση ιατρικής φροντίδας/ιατρού
 • Συνταγογράφηση φάρμακων ή μεταβολή συνταγών