Ποιοι είμαστε

Ιδρυτής

SRT-webPix1

H SRT ιδρύθηκε το 1988 από τον Robert E. Detzler (4 Ιουλίου 1926 – 2 Απριλίου 2013) έναν επιτυχημένο σύμβουλο, δάσκαλο, συγγραφέα και ιερέα, αφού παρακολούθησε ένα σεμινάριο ιδεοκινητικής ανταπόκρισης που αποδείχθηκε εξαιρετικά πολύτιμο για τον εντοπισμό κρυφών μηνυμάτων που προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητα. (Μια ιδεοκινητική ανταπόκριση είναι ένα φυσικό σήμα όπως η ύψωση ενός δάκτυλου ή μια κίνηση των ματιών που προέρχεται από τον υποσυνείδητο νου σε απάντηση μιας άμεσης ερώτησης, παρακάμπτοντας το συνειδητό νου.) Από τότε, αυτή η φανταστική μέθοδος ενεργειακής θεραπείας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως μέσω των προσωπικών συνεδριών καθαρισμού και μέσω των χιλιάδων μαθητών του σε ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο ενεργειακών θεραπευτών σε όλο τον κόσμο που είναι αφιερωμένοι στη θεραπεία του πλανήτη και τις ευλογίες όλων των πραγμάτων.

Ο κ. Detzler έγραψε τα βιβλία «The Freedom Path (Το μονοπάτι της ελευθερίας)», «Soul Recreation (Πνευματική Αναδόμηση)» και «Spiritual Healing (Πνευματική Θεραπεία)». Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά και διατίθενται ως εκπαιδευτικό υλικό στα σεμινάρια μας. Για την αγγλική έκδοση, μπορείτε να τα παραγγείλετε απευθείας από την έδρα της Ένωσης SRA (Spiritual Response Association). Για να συνδεθείτε στον ιστότοπο της SRA κάντε κλικ εδώ: Detzler Books

Ξένια Ιωαννίδου, Διαπιστευμένη Δασκάλα SRT & SpR και Εντατικών Δεξιοτήτων SRT 

Xenia Ioannidou, Certified Teacher of SRT & SpR SRT. Xenia came across SRT in March of 2007 and has seen her life transform in ways that were not imaginable, so much so that she feels her life is divided in the "Before & After SRT" eras. She has completed her SRT & SpR training with Robert Detzler and other teachers and has been a certified teacher since 2009 in Greek and English. She has been blessed to witness the changes this method can bring to people from around the world and loves to share this therapy with everyone that is willing to try it. She has been an active, enthusiastic and long standing member of the Greek translation team and was a member of other SRA committees such as Communication & Ethics. She has a wide variety of educational training and work experience in areas such as management, finance, estate planning, graphic design, marketing and promotion. She has used this knowledge and training to develop compact seminar materials that bring solutions and guidance to everyday problems. She has shared these seminars with her students and is now translating some of these seminars in English for the SRA.

Η Ξένια βρέθηκε μπροστά στην Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης (SRT) τον Μάρτιο του 2007 και έκτοτε έχει δει τη ζωή της να μεταμορφώνεται με τρόπους που μπορούσε να φανταστεί, τόσο που αισθάνεται ότι η ζωή της χωρίζεται στις εποχές “Πριν & μετά την SRT”. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της με τις θεραπείες SRT & SpR με τον Ρόμπερτ Ντέτζλερ και άλλους δασκάλους και έγινε Διαπιστευμένη Δασκάλα της SRT το 2009 και Διαπιστευμένη Δασκάλα Πνευματικής Αναδόμησης (SpR) το 2010. Έχει ευλογηθεί να παρακολουθήσει τις αλλαγές που μπορεί να φέρει αυτή η μέθοδος στη ζωή ανθρώπων και ζώων παγκοσμίως  και λατρεύει να μοιράζεται αυτή τη θεραπεία με όσους είναι πρόθυμοι να τη δοκιμάσουν.

Είναι ενεργό, ενθουσιώδες και μακροχρόνιο μέλος της ελληνικής μεταφραστικής ομάδας και ήταν μέλος και πρόεδρος της Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης της SRA. Στο παρελθόν, ήταν επίσης μέλος στις επιτροπές Επικοινωνίας και Ηθικής, Δεοντολογίας & Προτύπων. Είναι σε μια δια βίου αποστολή μάθησης και έχει μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικής κατάρτισης και εργασιακής εμπειρίας σε τομείς διοίκησης, οικονομικών, estate planning, γραφιστικής, μάρκετινγκ και προώθησης. Έχει επικεντρωθεί στην αυτο-βελτίωση από τότε που ήταν στο λύκειο και στους εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας όπως τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό μέσω ύπνωσης (NLP), Διαγνωστική Προσώπου (Facial Diagnostics), Super Connection, Ολιστική-Ενεργειακή διατροφή με την Ιπποκράτεια Ιατρική και τον βιοσυντονισμό από το 2007. Έχει σπουδάσει με τον Robert E. Detzler και άλλους δασκάλους της SRT & SpR και μεγάλους οραματιστές όπως τους Tony Robbins, Zig Ziglar, Friedrich Depke, Dr. Richard Bandler και πολλούς άλλους.

Έχει χρησιμοποιήσει αυτήν τη γνώση και την εμπειρία για να αναπτύξει την δική της θεραπευτική μέθοδο που ονομάζεται GrecoDow Systems. Η GrecoDow Systems περιλαμβάνει 12 ενότητες εκκρεμοσκοπίας που βασίζονται στην ελληνική γραμματεία, την κβαντική φυσική, την ενεργειακή διατροφή και βιοχημεία, τον βιοσυντονισμό και την ύπνωση με τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP). Αυτές οι ενότητες εστιάζονται στους βασικούς τομείς που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στη ζωή τους και φέρνουν λύσεις και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης καθημερινών προβλημάτων με έναν συμπαγή και λεπτομερή τρόπο. Έχει διδάξει μερικά από αυτά τα σεμινάρια σε όλο τον κόσμο κατ’ ιδίαν ή δια ζώσης και τώρα τα μεταφράζει σε άλλες γλώσσες. Στις αρχές του 2020, έγινε Διαπιστευμένη Δασκάλα της SRA για το Σεμινάριο Εντατικών Δεξιοτήτων της SRT. Διδάσκει στα ελληνικά και αγγλικά παγκοσμίως.

Είναι ενεργό μέλος της κοινότητάς της και έλαβε μέρος στις εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα καθώς και στις τοπικές, δημοτικές εκλογές στον Πειραιά και το 2019 έλαβε μέρος στις ευρωβουλευτικές εκλογές. Στον ελεύθερο χρόνο της, συμμετέχει σε εκθέσεις ζωγραφικής με σκίτσα και πίνακες ζωγραφικής της και είναι ιδιοκτήτης της EgoTree Spa Soaps & More, μια μικρή εταιρεία φυσικών προϊόντων που εστιάζεται σε φυσικά χειροποίητα, ενεργειακά σαπούνια και προϊόντα ομορφιάς για σώμα και πνεύμα. Μερικά από αυτά τα προϊόντα μαζί με τα χειροποίητα εκκρεμή της βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα SRT of Greece.