Ποιοι είμαστε

Ιδρυτής

SRT-webPix1O Ρόμπερτ Ε. Ντέτζλερ (4 Ιουλίου 1926 – 2 Απριλίου 2013), πετυχημένος σύμβουλος, δάσκαλος, συγγραφέας και ιερέας ήταν ο ιδρυτής της SRT. Ανέπτυξε την θεραπεία SRT το 1988 όταν παρακολούθησε ένα σεμινάριο ιδεοκινητικής ανταπόκρισης που αποδείχθηκε εξαιρετικά πολύτιμο στον εντοπισμό κρυμμένων μηνυμάτων που προκαλούν προβλήματα στην καθημερινή ζωή. (Η ιδεοκινητική ανταπόκριση είναι ένα σήμα στο σώμα, όπως το κούνημα ενός δάχτυλου ή μια κίνηση του ματιού που γίνεται από το υποσυνείδητο ως απάντηση σε άμεση ερώτηση, παρακάμπτοντας το συνειδητό νου.) Από τότε, αυτή η φανταστική μέθοδος ενεργειακής θεραπείας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους ανά το κόσμο μέσα από τις προσωπικές του συνεδρίες και έχει χρησιμοποιηθεί από χιλιάδες μαθητές σε ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο ενεργειακών θεραπευτών παγκοσμίως που είναι αφιερωμένο στην θεραπεία του πλανήτη και τις ευλογίες όλων των πραγμάτων.

Έχει συγγράψει τα βιβλία ‘‘Το Μονοπάτι της Ελευθερίας’’ (The Freedom Path), ‘’Ανάπλαση Ψυχής’’ (Soul Recreation) και ‘’Πνευματική Θεραπεία’’ (Spiritual Healing). Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά και είναι διαθέσιμα ως εκπαιδευτική ύλη στα σεμινάρια μας. Για την αγγλική έκδοση μπορείτε να τα παραγγείλετε απευθείας από το Κέντρο της Ένωσης Πνευματικής Ανταπόκρισης (SRA). Για να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα της SRA, παρακαλούμε πατήστε εδώ Detzler Books.

Ξένια  Ιωαννίδου, Διαπιστευμένη Δασκάλα των SRT & SpR

SRT-webPix2

Η Ξένια γνώρισε την SRT το Μάρτιο του 2007 και έκτοτε έχει δει τη ζωή της να μετατρέπεται με τρόπους που δεν είχε καν φανταστεί, τόσο πολύ που αισθάνεται ότι η ζωή της χωρίζεται στις “Πριν & Μετά την SRT” εποχές. Έχει ολοκληρώσει όλο τον κύκλο σεμιναρίων των SRT & SpR σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον Robert Detzler και άλλους δασκάλους και έχει διαπιστευτεί ως δασκάλα της SRT από το 2009 και ως δασκάλα της SpR από το 2010. Διδάσκει στα ελληνικά και στα αγγλικά ανά τον κόσμο δια ζώσης και μέσω διαδικτύου. Έχει ευλογηθεί να δει τις αλλαγές που αυτή η μέθοδος μπορεί να φέρει σε ανθρώπους και ζώα από όλο τον κόσμο και αγαπά να μοιράζεται αυτή τη θεραπεία με όλους όσους είναι πρόθυμοι να την δοκιμάσουν.

Είναι για πολλά χρόνια ενεργό και ενθουσιώδες μέλος της ελληνικής ομάδας μετάφρασης και της Επιτροπής Δια Βίου Εκπαίδευσης της SRA. Παλιότερα ήταν μέλος των επιτροπών της Επικοινωνίας και Ηθικής και Προτύπων της SRA. Έχει μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικής κατάρτισης και εργασιακής εμπειρίας σε τομείς όπως στη διοίκηση, χρηματοοικονομικά, διαχείριση περιουσίας, γραφικές τέχνες, μάρκετινγκ και προώθησης ιδεών και προϊόντων. Έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση και εκπαίδευση για την ανάπτυξη σεμιναρίων που φέρνουν λύσεις και καθοδήγηση σε καθημερινά προβλήματα τα οποία έχει μοιραστεί με τους μαθητές της και τώρα μεταφράζει μερικά από αυτά τα σεμινάρια στα αγγλικά για την SRA.