Dowsing: Η βάση όλων των σεμιναρίων

DowsingΧρόνια πριν, όταν έψαχνα να κάνω κάτι για να λύσω τα προβλήματα της ζωής μου, μια φίλη μου μίλησε για την SRT, μια θεραπεία που όπως είπε «βοηθούσε πάρα πολύ τους ανθρώπους». Μάλιστα θεώρησε σκόπιμο μιας και είχα τόσα προβλήματα να παρακολουθήσω το σεμινάριο κατ’ ευθείαν… μάλλον με θεωρούσε ασύμφορη ως απλή πελάτισσα. Κάπως έτσι βρέθηκα στο σεμινάριο της SRT. Δεν ρώτησα τι και πως, απλά γράφτηκα. Μάλιστα δεν είχα τα χρήματα και για τα δυο σεμινάρια παρά μόνο για το ένα. Μια φίλη μου χάρισε το ποσό για το Ανώτερο σεμινάριο ως δώρο για τα γενέθλια μου. Και τι δώρο!!! Και έτσι απλά άλλαξε, όλη η κοσμοθεωρία μου.

Στη ζωή μου έχω παρακολουθήσει άπειρα σεμινάρια, όλων των τύπων. Μια ζωή, πηγαίνω από σεμινάριο σε σεμινάριο, μερικές φορές ταξιδεύοντας ώρες μακριά για κάποιο καλό σεμινάριο. Δεν παραπονιέμαι, καλά πέρασα και έμαθα υπέροχα πράγματα από υπέροχους ανθρώπους. Αν όμως μου ζητούσες να αξιολογήσω τα σεμινάρια αυτά, σύμφωνα με το τι έδωσα και το τι πήρα, θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη ότι το σεμινάριο της SRT ήταν η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ και για πάρα πολλούς λόγους.

Τι είναι το dowsing (ντάουζινγκ);

Η μέθοδος ανίχνευσης των πληροφοριών και του καθαρισμού της αρνητικής ενέργειας μέσω του εκκρεμούς ή των ράβδων, λέγεται ραδιαισθησία ή dowsing όπως είναι γνωστή ανά τον κόσμο. Η σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό (η υπεύθυνη επιτροπή φωτεινών οντοτήτων που μας βοηθά να διεκπεραιώσουμε τις εν ζωή εργασίες και στόχους μας) μέσω του εκκρεμούς, που λειτουργεί ως δέκτης και πομπός πληροφοριών, υπερβαίνει τον συνειδητό νου και αντλεί πληροφορίες από το υποσυνείδητο όπου υπάρχουν τα Ακασικά Αρχεία (το βιβλίο της ζωής μας δηλαδή). Για την ανίχνευση πληροφοριών υπάρχουν μια σειρά από ειδικά διαγράμματα από τα οποία μπορείς βρεις άπειρες πληροφορίες. Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων, οι μαθητές πέρα από την εκμάθηση της ύλης και της μεθόδου, δέχονται πολλαπλές μυήσεις.

Ποια είναι τα οφέλη του dowsing;

Πρώτον μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδεθώ με τον ανώτερο εαυτό μου και να μπορώ να ζητώ καθοδήγηση για όλα μου τα θέματα, από τα ποιο απλά και καθημερινά έως τα ποιο πολύπλοκα. Από το τι να ονομάσω τον πίνακα που μόλις ζωγράφισα, τι βιταμίνες μπορεί να χρειάζομαι και τι τροφές να αποφύγω, μέχρι το πόσο θετικό ή αρνητικό είναι να παραμείνω στην υπάρχουσα δουλειά ή την όποια δραστηριότητα μου ή σε τι να επενδύσω τον χρόνο ή το χρήμα μου. Οι σχέσεις μου και οι δραστηριότητες μου δεν χρειάζεται ποτέ πια, να είναι μια πράξη υπέρβασης του φόβου για το άγνωστο, όπως παλιά. Έκτοτε, δεν χρειάστηκε ποτέ να πασχίσω για να ανακαλύψω, το τι είναι το ποιο σωστό για μένα, τη δεδομένη στιγμή. Αυτή και μόνο η ικανότητα με έκανε να βιώνω τη ζωή χωρίς φόβο. Σταμάτησα να ψαχουλεύω τη ζωή στα τυφλά και να αναρωτιέμαι ξανά και ξανά, αν έκανα κάτι σωστά ή όχι. Αυτό μου χάρισε μια απίστευτη ηρεμία ψυχής και αυτοπεποίθησης.

Φυσικά, ο καθαρισμός της όποιας αρνητικής ενέργειας στην ζωή μας είναι το κύριο και μεγαλύτερο όφελος που βρήκα και κάτι που συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα. Όμως στα σεμινάρια της SRT, δεν είναι αυτό το μόνο μέλημα και ούτε το ζητούμενο. Η καθοδήγηση είναι επίσης μεγάλο κλειδί.

Δεν λέω ότι πάντα ακολούθησα κατά γράμμα τις κατευθύνσεις που μου δόθηκαν. Ουκ ολίγες φορές μάλιστα έκανα τα εκ δια μέτρου αντίθετα. Όμως, ξανά και ξανά, βρέθηκα μπροστά σε καταστάσεις που μου υπέδειχναν ότι όταν κάτι είναι «αρνητικό» για μένα, και δεν το ασπάζομαι αυτό ως πληροφορία, κάπου στο μέλλον θα δω ακριβώς γιατί κάτι τέτοιο ήταν «αρνητικό». Η γνώση είναι δύναμη, αλλά η εμπιστοσύνη στην πληροφορία είναι ένας δρόμος που πάντα τον διαβαίνουμε μόνοι, μέχρι να μάθουμε. Παρόλα αυτά δεν με απασχολεί καθόλου η όποια κατάληξη. Το θέμα είναι ότι βαδίζω με θάρρος στην ζωή ποια και αυτό είναι μια ανεκτίμητης αξίας εξέλιξη.

Μέσα από την εμπειρία μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους να ξεδιαλύνουν το κουβάρι της ζωής τους με πολλούς τρόπους. Η SRT στάθηκε μέγας ευεργέτης στην όλη διαδικασία καθαρισμού και έρευνας. Για τον λόγο αυτό, πολλοί από τους πελάτες μου, μετά τις συνεδρίες τους και αφού δουν τα δικά τους θεαματικά αποτελέσματα, θέλουν να μάθουν την μέθοδο οι ίδιοι, για να μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους, με τρόπους που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν αρχικά.

Επίλογος

Το να μπορείς να βαδίζεις την ζωή έχοντας πάντοτε βοηθό τον δικό σου ανώτερο εαυτό και όλη την γνώση και σοφία που συνεπάγεται με αυτό, είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής. Το βλέπω αυτό τώρα που κλείνω κοντά στα 10 χρόνια με τη θεραπεία. Σε αυτά τα χρόνια, άλλαξε τόσο πολύ η ζωή μου που είναι ασύλληπτο να το περιγράψω. Όλα αυτά τα σεμινάρια που παρακολούθησα, στάθηκαν πραγματική βοήθεια για μένα, αλλά μόνο μετά την SRT. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να ζήσεις την ζωή σου με κόπο και να πασχίζεις για ένα καλύτερο αύριο ή να προχωράς με θάρρος και ηρεμία ψυχής προς την επόμενη μέρα. Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική και ο καθένας μας συνεχίζει βάσει των αποφάσεων του. Μερικές φορές ένα σεμινάριο μπορεί να είναι απλά η θεμελιώδες βάση όλων των άλλων. Η SRT θαρρώ πως είναι αυτή η βάση.

Ξένια Ιωαννίδου, Διαπιστευμένη Δασκάλα των εναλλακτικών θεραπειών SRT & SpR

Η SRT στο Facebook: SRT of Greece
To Dowsing στο Facebook: Dowsing