H κρίσιμη μάζα ξεπεράστηκε

overcoming

Ο απώτερος σκοπός του Παγκόσμιου Διαλογισμού Ενότητας επιτεύχθηκε. Πάνω από 250.000 άτομα συμμετείχαν και η κρίσιμη μάζα ξεπεράστηκε για πρώτη φορά. Έτσι, τώρα όλα θα επιταχυνθούν.

Αποδεδειγμένα αξιόπιστες πηγές μας επιβεβαίωσαν την επιτυχία που σημειώθηκε και που τράβηξε την προσοχή Ανώτερων Οντοτήτων (Central Race). Αυτό σημαίνει πως αποδείξαμε έμπρακτα την πρόθεσή μας να περάσουμε στο επόμενο εξελικτικό στάδιο της ανύψωσης της συνείδησής μας στην 5η διάσταση, αλλά και την ικανότητά μας να διαχειριστούμε ορθά το Μεγάλο Κύμα που θα έρθει από το Γαλαξιακό Κέντρο (Αλκυόνη) για να διαλύσει το πέπλο της ψευδαίσθησης και της πλάνης.

Το κύμα αυτό διοχετεύεται ήδη αλλά συγκρατείται και σταδιακά αναδιανέμεται από Ανώτερες Οντότητες, έτσι ώστε να προετοιμαστεί η Ανθρωπότητα για να το υποδεχθεί και όσο το δυνατόν περισσότεροι να είναι σε θέση να το αφομοιώσουν χωρίς πρόβλημα. Αυτό από τώρα και στο εξής θ`αλλάξει και η αναδιανομή κάθε φορά που θα συμβαίνει θα μεταφέρει όλο και μεγαλύτερα ενεργειακά φορτία.

Όσοι και όσες είναι έτοιμοι/ες να ξεκινήσουν την αποστολή τους, θα δεχθούν κώδικες ενεργοποίησης μέσα από αποκαλυπτικά όνειρα, οράματα και ισχυρές εντυπώσεις. Τους τελευταίους μήνες από την Εαρινή Ισημερία και μετά, συμβαίνουν πολλά γεγονότα που αφυπνίζουν, στρέφουν και έλκουν άτομα μεταξύ τους ενώ απωθούν άλλα που συμβολίζουν τον παλιό κόσμο και τον παλιό εαυτό που τώρα αποχαιρετάμε. Η αποδόμηση του συστήματος της ψευδαίσθησης, της τρομολαγνείας και της διαφθοράς έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αποκαλύψεις όλης της σαπίλας που κρύβεται πίσω από προνόμια οποιουδήποτε τύπου συσσωρεύονται και δεν αργεί η στιγμή που ένας οχετός θα εξαπολυθεί και θα φτάσει σε κάθε συνείδηση, όσο βαθιά κι αν αυτή κοιμάται. Το ξύπνημα θα είναι σκληρό και ανελέητο αλλά θα επενεργήσει όπως το πικρό φάρμακο που φέρνει την θεραπεία. Το σοκ θα έχει βάθος ανάλογο της νοσηρότητας που παρουσιάζεται καμουφλαρισμένη με ύφος αυθεντίας και κοινωνικό πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.

Αν αναρωτιέσαι για την εγκυρότητα της θεωρίας της κρίσιμης μάζας, αξίζει να διαβάσεις το άρθρο μας περί αυτού εδώ και/ή να δεις το παρακάτω βίντεο. Η πτώση των ντόμινο αυτό που καταφέραμε στις 21/8/2017 θα γίνει κατανοητό στην πορεία των επερχόμενων ημερών εβδομάδων και μηνών καθώς θα δούμε να εφαρμόζεται ο Συμπαντικός Νόμος σε όλο του το Μεγαλείο προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις που δεν θ`αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Η ένταση των προηγούμενων ημερών ήταν πολύ μεγάλη και πολύ ιδιαίτερη. Όλοι την βιώσαμε και τώρα εμφανίζεται μια κόπωση που μας ζητάει να πάρουμε βαθιές ανάσες και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας. Η αποφασιστική κίνηση έγινε και αποδείξαμε έμπρακτα ότι στεκόμαστε στο κατώφλι με πλήρη επίγνωση, ότι θέλουμε και ότι είμαστε ικανοί να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Από τώρα και στο εξής, τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο κι αυτό είναι στην ευχέρεια του καθένα να στραφεί εντός, ν’ αφουγκραστεί και να το επιβεβαιώσει στον εαυτό του. Είμαστε στο καλύτερο σημείο που έχουμε βρεθεί μέχρι σήμερα. Με ακλόνητη Πίστη και Εμπιστοσύνη, Προχωράμε!!!

Πηγή