Βιβλία

«Μονοπάτι της Ελευθερίας»

freedompathΒιβλίο του Ρόμπερτ Ντέτζλερ που χρησιμοποιείται συνοδευτικά με το Βασικό σεμινάριο SRT και σας βοηθάει να μάθετε και να κατανοήσετε περαιτέρω μέσω παραδειγμάτων την χρήση του εκκρεμούς, πως γίνεται η έρευνα και η αλληλουχία ερωτήσεων στα διαγράμματα, να αναγνωρίσετε τους πνευματικούς σας συντρόφους, να κατανοήσετε τα ψυχικά σας προγράμματα και πως σας παρεμβάλουν, να απαλλαγείτε από υποσυνείδητους φραγμούς, να ανιχνεύσετε και να καθαρίσετε αρνητικές ενέργειες από προηγούμενες ή άλλες ζωές, να σπάσετε κύκλους δυσαρμονίας εναρμονίζοντας τις σχέσεις σας, να βοηθήσετε δυσενσαρκωμένες ψυχές να μεταβούν στο φως, να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας για τον ανώτερο σκοπό σας και να αποκτήσετε και να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας καθοδήγηση να φυσικά να βοηθήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Το βιβλίο «Ανάπλαση Ψυχής» προσφέρετε στα αγγλικά από την Ένωση SRA. Για να αγοράσετε το βιβλίο στα αγγλικά πατήστε ΕΔΩ. Έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και είναι μέρος της ύλης του σεμιναρίου.

«Ανάπλαση Ψυχής»

soulrecreationΧρησιμοποιείται ως συνοδευτική ύλη στο Ανώτερο Σεμινάριο SRT. Περιλαμβάνει λεπτομερείς αναφορές και εξηγήσεις στην ορολογία και φιλοσοφία της SRT ώστε να κατανοήσετε και να διευρύνετε την γνώση και αφομοίωση της μεθόδου SRT και της θεραπευτικής διαδικασίας. Είναι ένα βαθυστόχαστο βιβλίο που δείχνει το πνευματικό μεγαλείο της έμπνευσης και καθοδήγησης του Ρόμπερτ Ντέτζλερ από το Πνεύμα. Το βιβλίο «Ανάπλαση Ψυχής» προσφέρετε στα αγγλικά από την Ένωση SRA. Για να αγοράσετε το βιβλίο στα αγγλικά πατήστε ΕΔΩ. Έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και είναι μέρος της ύλης του σεμιναρίου.

 

«Πνευματική Θεραπεία»

spiritualHealingΧρησιμοποιείται συνοδευτικά στο σεμινάριο Πνευματικής Αναδόμησης (Spiritual Restructuring ή SpR). Σας καθοδηγεί μαζί με το σεμινάριο να επιφέρετε την ευθυγράμμιση του σώματος, τη μυϊκή αποθεραπεία, την ισορροπία εγκέφαλου/νου, την κρυσταλλική αναδόμηση, το διαλογισμό, τη συναισθηματική αποφόρτιση και τον πνευματικό καθαρισμό οργάνων και αδένων. Το βιβλίο «Πνευματική Θεραπεία» προσφέρετε στα αγγλικά από την Ένωση SRA. Για να αγοράσετε το βιβλίο στα αγγλικά από την AMAZON πατήστε ΕΔΩ. Έχει μεταφραστεί στα ελληνικά αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

 

«Λεξικό όρων της SRT»

Χρησιμοποιείται συνοδευτικά με τα βιβλία, διαγράμματα και σεμινάρια των SRT & SpR. Ένα βιβλίο για την εύκολη εύρεση των εννοιών, με λεπτομερέστατες εξηγήσεις στις βαθυστόχαστες πνευματικές ορολογίες του Ρόμπερτ Ντέτζλερ. Α must για κάθε μαθητή ή πρακτικό της μεθόδου. Το βιβλίο «Λεξικό όρων της SRT» προσφέρετε προς το παρών MONO στα αγγλικά από την Ένωση SRA. Για να αγοράσετε το βιβλίο στα αγγλικά πατήστε ΕΔΩ.

 

 

Σημειώσεις:

* Τα βιβλία του Ρόμπερτ Ντέτζλερ που αναφέρονται παραπάνω είναι μέρος της ύλης της SRT και δεν προσφέρονται από μόνα τους να σας βοηθήσουν να μάθετε και να κατανοήσετε τη μέθοδο. Προσφέρουν εξηγήσεις στην ορολογία και σας καθοδηγούν στην περαιτέρω διερεύνηση της γνώσης και της εκπαίδευση σας. Τα βιβλία, τα διαγράμματα, τα αντίστοιχα εγχειρίδια που δίνονται στα σεμινάρια μαζί με την παρακολούθηση των σεμιναρίων από έναν διαπιστευμένο δάσκαλο και η συνεχή πρακτική και ενημέρωση της μεθόδου θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να κάνετε σωστή χρήση των πνευματικών αρχών που προσφέρονται μέσα από την μέθοδο της SRT.

**Σύντομα θα μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλία απ ευθείας από τον εκδότη.