Αφθονία & Διαχείριση Ρευστότητας

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 1 βαθμολογία πελάτη
(1 αξιολόγηση πελάτη)

120.00

* Οι χρεώσεις για κάθε συνεδρία είναι ενδεικτικές και βασίζονται στον εκτιμώμενο χρόνο που πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η κάθε συνεδρία. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες. Για την πολιτική των χρεώσεων μας παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα «Οι χρώσεις μας».

Κωδικός προϊόντος: 210 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , , , ,

Περιγραφή

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η ευημερία σας ξεπερνάει;

 • Έχετε δοκιμάσει διαφορετικές μεθόδους για το πώς να φέρετε αφθονία στη ζωή σας, αλλά με κάποιο τρόπο δεν έχει συμβεί ακόμη; Ή αν έχει, δεν κράτησε για πολύ;
 • Έχετε καθαρίσει φραγμούς αφθονίας ξανά και ξανά, αλλά εξακολουθείτε να είστε εν αναμονή;
 • Έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι τα χρήματα δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή; Σίγουρα όχι. Συμφωνώ ότι υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά από τα χρήματα, όπως η υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, αλλά αν δεν έχουμε χρήματα, που θα βρισκόμασταν, από άποψη υγείας.
 • Θα θέλατε να υπάρχει λύση για όλα αυτά;

Είναι οικονομικά σοφό να έχουμε ένα εξειδικευμένο πλάνο, φτιαγμένο ειδικά για τα μέτρα μας. Και δεν είναι ότι περίπλοκο, όταν χρησιμοποιούμε την καθοδήγηση του Πνεύματος και την σύνδεσή μας για αυτή τη γνώση. Οι οικονομικοί αναλυτές συμφωνούν ότι δεν υπάρχει ένα ενιαίο σχέδιο που καλύπτει  τις οικονομικές ανάγκες κάθε άνδρα, γυναίκας ή επιχείρησης. Κάθε οικονομικό πλάνο πρέπει να είναι ατομικό και εξειδικευμένο. Η συνεδρία αφθονίας και διαχείρισης ροής προσφέρεται να κάνει ακριβώς αυτό για εσάς:

 • Καθαρίστε όλους τους φραγμούς αφθονίας και ευημερίας.
 • Μάθετε τη γλώσσα και τους κανόνες των χρημάτων που θα πρέπει να μιλήσετε.
 • Δημιουργήστε το δικό σας εξατομικευμένο οικονομικό πλάνο αυτή τη στιγμή για εσάς.
 • Γνωρίστε με απλή και κατανοητή γλώσσα τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε μικρά ή μεγάλα οικονομικά ζητήματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτή τη συνεδρία !!!

Εκτιμώμενος Χρόνος Συνεδρίας: 2 ώρες

1 κριτική για Αφθονία & Διαχείριση Ρευστότητας

 1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Βάγια Αλαλέου

  Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα έτσι κι εγώ είχα πολλά έξοδα και μεγάλα χρέη και το εισόδημά μου είχε σχεδόν μηδενιστεί. Ζήτησα, λοιπόν, τη βοήθεια της κας Ιωαννίδου (με είχε βοηθήσει πολύ κι άλλη φορά στο παρελθόν με άλλο θέμα) και κάναμε τη συνεδρία για τη διαχείριση ρευστότητας. Τι να πρωτοπώ…. Δύο χρόνια σχεδόν μετά κι έχουν συμβεί στη ζωή μου τα εξής: έμαθα να κρατώ τα έσοδα, τα έξοδα μου γραπτά ώστε να έχω τον έλεγχο των χρημάτων μου ανά πάσα στιγμή, έμαθα να αποταμιεύω που μου ήταν άγνωστο, μείωσα τις σπατάλες σε σημαντικό βαθμό, έμαθα να βάζω προτεραιότητες και να κινούμαι οικονομικά όσο με παίρνει, το εισόδημά μου έχει πάρει την ανιούσα και διαρκώς αυξάνεται, δημιούργησα κι άλλες πηγές εισοδήματος και μάλιστα παθητικού, ξεχρέωσα το ένα από τα δύο μεγάλα δάνεια που έσερνα για χρόνια, ξεκαθάρισα οικονομικές υποχρεώσεις που δεν ήταν δικές μου, στηρίζω οικονομικά τις σπουδές της κόρης μου, ξεμπλόκαρε η αποπεράτωση των εργασιών στο ημιτελές σπίτι μου και φέτος κατοικούμε σ’ αυτό, βελτιώθηκε και το εισόδημα του συζύγου μου (αυτό ήταν έξτρα bonus). Τι άλλο να ζητήσει κανείς…. Είμαι απέραντα ευγνώμων στον Ανώτερο Εαυτό μου, στο R.Detzler και την κα Ιωαννίδου γιατί με την πολύτιμη βοήθεια τους μεταμορφώθηκε τόσο θετικά, με τόσο τρυφερό τρόπο και σε τόσο σύντομο διάστημα η ζωή μου.
  Βάγια Αλαλέου

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.