Ανώτερο Σεμινάριο SRT – Μέσω διαδικτύου

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 1 βαθμολογία πελάτη
(1 αξιολόγηση πελάτη)

450.00

Κωδικός προϊόντος: S103 Κατηγορία:

Περιγραφή

Διάρκεια σεμιναρίου: (3ήμερο – 24 έως 28 ώρες)

Το σεμινάριο αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει με επιτυχία το Βασικό σεμινάριο SRT. Εδώ θα μάθετε πως να πραγματοποιήσετε έναν ολικό καθαρισμό SRT με ή χωρίς έρευνα για να επιφέρετε την απελευθέρωσή της ψυχής από αρνητικές επιρροές και προγράμματα συμβάλλοντας στην αυτοίαση της, καθώς και πως να εργάζεστε με τον Ανώτερο Εαυτό για να βοηθήσετε εσάς και τους άλλους να λάβουν σωστή καθοδήγηση για τα όποια θέματα τους.  Όμως, η περαιτέρω εξάσκηση και η πρακτική θεωρείται το επόμενο κρίσιμο στοιχείο στην πορεία ενός πρακτικού την οποία πρέπει να πραγματοποιήσει στον δικό σας  χρόνο. Μόνο μετά από εύλογη περίοδο εξάσκησης μπορεί ένας πρακτικός να χρεώσει για τις υπηρεσίες του.

Εκπαιδευτική Ύλη:

Η εκπαιδευτική ύλη και η ποιότητα του σεμιναρίου είναι ίδια για τα σεμινάρια δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου. Θα λάβετε σαν μέρος της ύλης:

 • Το βιβλίο «Ανάπλαση Ψυχής» στα Ελληνικά
 • Το εγχειρίδιο του Ανώτερου σεμιναρίου
 • Τα υπόλοιπα από τα τριάντα-τρία (33) διαγράμματα.

Επίπεδο Εκπαίδευσης:

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες που διεκπεραίωσαν το σεμινάριο με επιτυχία θα παραλάβουν το Δίπλωμα του Ανώτερου Σεμιναρίου SRT και θα φέρουν το τίτλο «Πρακτικός της SRT».

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής:

 • Για σεμινάρια δια ζώσης: Την ΤΡΙΤΗ ΠΡΙΝ το σεμινάριο με προκαταβολή 100€ μέχρι τις 4μμ.
 • Για σεμινάρια μέσω διαδικτύου: Προπληρώνεται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν (για την έγκαιρη αποστολή του έντυπου υλικού σας).

Σημαντική Σημείωση για τις ακυρώσεις σεμιναρίων:

 1. Οι ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΔΕΝ επιστρέφονται, αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας META την προθεσμία δήλωσης συμμετοχής.
 2. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ επιστρέφονται, αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας META την παραλαβή του έντυπου υλικού.
 3. Αν δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στο σεμινάριο που δηλώσατε συμμετοχή ή έχουμε αλλάξει την ημερομηνία του σεμιναρίου ΚΑΙ έχετε λάβει το έντυπο υλικό, τότε τα όποια ποσά ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ διαφυλάσσονται για κάποιο επόμενο σεμινάριο μέσα στους επόμενους 12 μήνες, πάντα σε συνεννόηση με εσάς (προγραμματίζουμε μερικά κάθε χρόνο).
 4. Αν το σεμινάριο ΑΚΥΡΩΘΕΙ από εμάς και ΔΕΝ έχετε λάβει το έντυπο υλικό τότε τα ΟΠΟΙΑ ΠΟΣΑ επιστρέφονται, εκτός αν θέλετε να διαφυλαχθούν για κάποιο επόμενο σεμινάριο.

Θέλω να εγγραφώ!

Για να εγγραφείτε σε αυτό το σεμινάριο παρακαλώ προσθέστε το στο καλάθι σας και προχωρήστε στην πληρωμή σας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Postage-Ταχυδρομείο

For all SRT webinars the COST OF POSTAGE IS INCLUDED and is calculated based on Certified Mail anywhere in the world.

Για όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια SRT το κόστος των ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και υπολογίζεται με βάση συστημένης επιστολής.

1 κριτική για Ανώτερο Σεμινάριο SRT – Μέσω διαδικτύου

 1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Μαρία Μ.

  Αν το βασικό σεμινάριο ήταν σημαντικό, το ανώτερο είναι αξεπέραστο… απίστευτο το πόσο συμπαγές και περιεκτικό ήταν το περιεχόμενο… και πόσο γρήγορα μπορείς να φτάσεις σε ανώτερα επίπεδα επίγνωσης και συνειδητότητας κάτι που μέσω άλλων σεμιναρίων θα ήθελες χρόνια ολόκληρα για να κατακτήσεις. Δεν υπάρχει καλύτερο σεμινάριο (σεμινάρια)!!!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.