Αρχετυπικός Τροχός

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 7 βαθμολογίες πελάτη
(7 αξιολογήσεις πελατών)

120.00

* Οι χρεώσεις για κάθε συνεδρία είναι ενδεικτικές και βασίζονται στον εκτιμώμενο χρόνο που πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η κάθε συνεδρία. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες. Για την πολιτική των χρεώσεων μας παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα «Οι χρώσεις μας».

Κωδικός προϊόντος: 211 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , , , ,

Περιγραφή

Γιατί πρέπει να γνωρίζουμε τα αρχέτυπα μας (πλάνο ή αρχιτεκτονικό σχέδιο της ψυχής);

Προκειμένου να διαμορφώσουμε την καθημερινή μας ζωή με εποικοδομητικό τρόπο, είναι σημαντικό να ανακαλύψουμε τις απαντήσεις στα ακόλουθα βασικά ερωτήματα:

 • «Ποιός είμαι;»
 • «Τι θέλω;»
 • «Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου;»
 • «Γιατί συμπεριφέρομαι και αντιδρώ με αυτόν τον τρόπο;
 • «Κάνω ό, τι πρέπει για να εκπληρώσω το πεπρωμένο μου;»
 • «Ποια είναι τα κύρια θέματα και οι προκλήσεις μου;»
 • «Έχω καταφέρει να ολοκληρώσω όλα όσα θα έπρεπε;»
 • «Είμαι σταθερός και αληθινός στον εαυτό μου;»
 • «Αν κάνω αυτό ή το άλλο, θα σπαταλάω το χρόνο και την ενέργεια μου;»

Ποια είναι τα αρχέτυπα;

Γνωρίζουμε ότι οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις προκύπτουν και συνυπάρχουν μέσα μας, μαζί με μια φιλόδοξη και αξιοθαύμαστη επιθυμία να πραγματοποιήσουμε το πλήρες και μέγιστο δυναμικό μας. Η πληρότητά μας έρχεται ΜΟΝΟ όταν η αναζήτηση μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το ευρύτερο σχέδιο μας (πλάνο ή αρχιτεκτονικό σχέδιό μας) και να βιώσουμε την απεριόριστη και τελική δυνατότητα για την οποία είχαμε «χτιστεί» να συνειδητοποιήσουμε, αυτήν που λειτουργεί αλτρουιστικά για το καλό όλων.

Τα αρχέτυπα μας περιέχουν πληροφορίες για τις διάφορες πτυχές της ζωής μας όπως η Ταυτότητα, οι Σχέσεις, ο Σκοπός της Ζωής, η Απασχόληση, η Υγεία, το Εσωτερικό Παιδί, η Προσωπικότητα, η Οικογένεια, η Πνευματικότητα, τα Οικονομικά, η Δημιουργικότητα και η Καλή μας τύχη. Τα αρχέτυπα (πρωτότυπα) δεν είναι περιοριστικές ετικέτες, αλλά μάλλον μοτίβα μέσα μας. Μπορείτε να πούμε ότι είναι τα πρότυπα και οι ιδέες που αντιπροσωπεύουν το μέγιστο δυναμικό μας. Ο αρχετυπικός χάρτης είναι διαφορετικός για όλους και αποκαλύπτει την αλήθεια μας με τον πιο απλό, αλλά αποκαλυπτικό τρόπο. Δείχνει τον προορισμό μας και την ταυτότητά μας σε κάθε πτυχή της ζωής μας μέσω της οποίας οργανώνουμε το πεπρωμένο μας. Είναι οι κρυμμένοι θεοί και οι θεές μέσα μας που θέλουν να αποκαλυφθούν και να αγαπηθούν.

Σε καθημερινή βάση εμφανίζονται σε μύθους, παραμύθια, ταινίες, βιβλία και άλλες μορφές και διαμορφώνονται για να εκφράζουν τις επιθυμίες όλης της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Αυτή η ενέργεια ονομάζεται «συλλογικό ασυνείδητο» μια φράση που συνέθεσε ο ψυχίατρος και ο συγγραφέας Καρλ Γιουγκ (Carl Jung), ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την επανεισαγωγή των αρχέτυπων στον σύγχρονο κόσμο, αν και η αρχική ιδέα ήταν του Πλάτωνα. Ο καθένας από εμάς πρέπει να ανακαλύψει τα αρχέτυπα του για να αναπτυχθεί πλήρως. Δυστυχώς, η κοινωνία μας αναγκάζει πολλές φορές να ικανοποιηθούμε με μια μικρότερη εικόνα της ταυτότητάς μας και να επικεντρωθούμε μόνο στις βασικές αρχές του εγώ, όπως τα υλικά αγαθά, την εργασία και τις σχέσεις μας. Με αυτή την περιορισμένη αντίληψη του εαυτού μας, ζούμε στην ασφυκτική ατμόσφαιρα ενός γυάλινού βάζου που περιορίζει την εξέλιξη και την απελευθέρωση της ορμής μας, ουσιαστικές πτυχές για να γίνουμε «όλα όσα είχαμε προοριστεί να είμαστε». Αυτό είναι προφανές μέσα από τις εμμονές και τα τυφλά σημεία μας καθώς και τις αρνητικές καταστάσεις που δεν ρέουν για μας, όσο και αν προσπαθούμε.

Τι κερδίζουμε γνωρίζοντας τον αρχετυπικό μας χάρτη;

Η γνώση του αρχετυπικού χάρτη που χρησιμοποιούμε ως πρότυπο για τη ζωή μας διαδραματίζει βασικό ρόλο. Εάν το μοντέλο που έχουμε κατά νου είναι ελαττωματικό λόγω αντικρουόμενων στοιχείων ή η αντίληψη μας για το μοντέλο μας είναι ανεπαρκής ή ελαττωματική, τότε τα αποτελέσματα θα είναι εσφαλμένα. Η ανακάλυψη των αρχέτυπων μας, μας επιτρέπει να «λάμψουμε» με μια εσωτερική ομορφιά που είναι πολύ ελκυστική γιατί μπορούμε να:

 1. Αναγνωρίσουμε ποια είναι η «πορεία» μας σε κάθε πτυχή της ζωής μας
 2. Ξυπνήσουμε & εναρμονιστούμε με την πραγματική φύση μας
 3. Αποκαλύψουμε το επίπεδο ανάπτυξης μας σε κάθε πτυχή
 4. Βεβαιωθούμε αν πρέπει ή όχι να ακολουθήσουμε τις τρέχουσες διαδρομές που έχουμε επιλέξει και σε ποια έκταση
 5. Εργαστούμε μέσω μιας ήρεμης αλλά ισχυρής δύναμης μέσα μας με την βεβαιότητα ότι είμαστε πραγματικά ευθυγραμμισμένοι
 6. Αποφύγουμε την αναποφασιστικότητα και την επανάληψη των εξαντλημένων & εξαντλητικών μονοπατιών
 7. Η γνώση της δομής μας, μας επιτρέπει να αλλάζουμε κάθε πτυχή της ζωής μας
 8. Οδηγεί και αναπροσανατολίζει τις σκέψεις και ενέργειες μας ώστε να μπορούμε να ευθυγραμμιστούμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ψυχής μας
 9. Θέσει τις προτεραιότητες στην πορεία δράσης μας
 10. Μετρήσουμε την πρόοδό μας καθώς βλέπουμε το ταξίδι μας να πραγματοποιείται
 11. Παρακολουθήσουμε τη ζωή μας να ανθίζει με έναν πολύ σύντομο τρόπο

Εκτιμώμενος Χρόνος Συνεδρίας: 2 ώρες

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε το δικό σας χάρτη και να μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις αντιλήψεις του παρελθόντος, να δείτε γιατί και πώς οι προκλήσεις σας επηρεάζουν όλες τις πτυχές της ζωής σας, όπως στις σχέσεις, στο σκοπό της ζωής, το επάγγελμα, την αφθονία και άλλες, για να δείτε τις βάσεις πάνω στις οποίες κάνετε τις επιλογές σας. Θα δείτε ποιες είναι οι κύριες προκλήσεις, τα ζητήματα, οι φόβοι και τα τρωτά σημεία που σας κάνουν να διαπραγματευτείτε και να αναθέσετε την εξουσία σας σε άλλους. Επίσης, θα μπορείτε να δείτε τα διανοητικά σας ταλέντα που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην πνευματική και καθημερινή σας ζωή.

Σημαντική σημείωση:

Συνιστάται να έχετε κάνει έναν πλήρη & ολικό καθαρισμό SRT πριν από αυτή τη συνεδρία.

7 κριτικές για Αρχετυπικός Τροχός

 1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Μαρία Ιωάννου, Κύπρος Ψυχολόγος, Ηθοποιός   

  Εκπληκτικό. Ήταν σαν να έκανα 100 συνεδρίες ψυχολογίας. Απόρησα με το βάθος των πλη-ροφοριών. Το συνιστώ ανεπιφύ-λακτα σε όσους ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της προσωπικότητας και της ζωής τους.

  Μαρία Ιωάννου, Κύπρος
  Ψυχολόγος, Ηθοποιός   

 2. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Δημήτρης Αρώνης

  Μια βασική συνεδρία ζωής για όλους όσους ψάχνουν να βρουν το σκοπό και το δρόμο τους. Με βοήθησε όχι μόνο να κατανοήσω και να τακτοποιήσω τις διαδρομές μου, αλλά και να αναγνωρίσω και να εστιαστώ μόνο πάνω σε αυτές που μου αρμόζουν.

  Δημήτρης Αρώνης, Κέρκυρα
  Master Reiki

 3. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Ioannou Maria

  Wow. It was like I was did 100 sessions of psychology. I was so amazed by the depth and range of the information. It was a simple yet very clear picture. I recommended this session  very highly to anyone interested in improving their life and personality.

  Maria Ioannou, Nicosia – Cyprus
  Psychologist, Actress

 4. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Aronis Dimitris

  A must session for anyone who is looking to find their purpose and way in life. It helped me not only to understand and organize my life’s choices and paths, but also to reveal, acknowledge and to focus only on those that suited me.

  Dimitris Aronis, Corfu
  Master Reiki

 5. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Ελένη Π.

  Μια υπέροχη συνεδρία! Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία, που ήρθε σε μένα τη στιγμή που χρειαζόμουν έναν προσανατολισμό. Συνήθως νιώθεις πολλά πράγματα και έχεις σκέψεις και ιδέες, αλλά δεν είσαι σίγουρος για το ποιόν δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις. Και εδώ είναι που παρεμβαίνει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο η εύρεση των προσωπικών σου αρχετύπων. Για μένα ήταν παραπάνω από εντυπωσιακό, γιατί δεν γνώριζα, παρά ελάχιστα πράγματα για τα αρχέτυπα. Είναι σαν να αποκτάς μια ψυχική πυξίδα!

 6. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Kathleen (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  This is one of the most informative sessions I got regarding the strengths and improvements to make on my lifepath.
  Xenia explained in detail every archetype that influenced my personality.
  I can only recommend it!

 7. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Sylvia

  Thank you so much for giving me lots of your time. I was blown away by this Archetype Map session. You gave me lots of information, I will continue to process. It’s moving lots in me. My fears that once held me back from leaving my current job seem to be gone. I know now, I am meant for more. This was conformation that I’m on the right track, guided and I’m powerful! Much Love.
  Much gratitude,
  Sylvia

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.