Βασικό Σεμινάριο SRT – Μέσω διαδικτύου

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 2 βαθμολογίες πελάτη
(2 αξιολογήσεις πελατών)

450.00

Το Βασικό σεμινάριο της SRT είναι το πρώτο βήμα στην εκπαίδευση σας στην χρήση του εκκρεμούς και της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Κωδικός προϊόντος: S101 Κατηγορία:

Περιγραφή

Σημαντική σημείωση:

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου πολλά από τα “θέματα” σας μπορεί να αναδυθούν και να σας μπλοκάρουν στην πρακτική σας, και να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις σας. Για τον λόγο αυτό, ΠΡΙΝ παρακολουθήσετε το Βασικό σεμινάριο της SRT είναι σκόπιμο να έχετε κάνει έναν ολικό καθαρισμό (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) και να έχετε δώσει στον ευατό σας λίγο χρόνο (ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός) να δει τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Διάρκεια σεμιναρίου: 3ήμερο, 10πμ-6μμ (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή)

Το Βασικό σεμινάριο της SRT είναι το πρώτο βήμα στην εκπαίδευση σας στην χρήση του εκκρεμούς και της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Μέσω της έμπειρης εποπτείας της Ξένιας Ιωαννίδου, δασκάλα των θεραπειών SRT & SpR , θα μάθετε πως να δουλεύεται με το εκκρεμές, να επικοινωνείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας, να ερευνείται και να καθαρίζεται κάποια από τα Ακασικά Αρχεία σας, δηλαδή να κάνετε έρευνα σε προηγούμενες ή άλλες ζωές με άλλα άτομα και φυσικά στους υποσυνείδητους αρνητικούς προγραμματισμούς, φραγμούς και πεποιθήσεις σας. Το βασικό σεμινάριο καλύπτει το 30% της ύλης της SRT. Οι μαθητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο αυτό θα έχουν στην κατοχή τους τις βασικές γνώσεις της μεθόδου και θα μπορούν να δουλέψουν πάνω σε συγκεκριμένα δικά τους θέματα ή ατόμων του πολύ κλειστού κύκλου τους, σαν εξάσκηση. Θεωρούνται μαθητές της μεθόδου και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν έναν ολικό καθαρισμό της SRT (αυτό γίνεται μετά την ολοκλήρωση του Ανώτερου σεμιναρίου), ούτε μπορούν να χρεώσουν για τις υπηρεσίες τους.

Εκπαιδευτική Ύλη:

Η εκπαιδευτική ύλη και η ποιότητα του σεμιναρίου είναι ίδια για τα σεμινάρια δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου. Θα λάβετε σαν μέρος της ύλης:

 • Το βιβλίο «Το μονοπάτι της ελευθερίας» στα Ελληνικά
 • Το εγχειρίδιο του Βασικού σεμιναρίου
 • Τα διαγράμματα του Βασικού σεμιναρίου
 • Ένα ντοσιέ με διαφάνειες για τα διαγράμματα σας
 • Δώρο ένα εκκρεμές αξίας μέχρι 5 ευρώ
 • Ένα σετ με χρωματιστούς μαρκαδόρους
 • Το κόστος αποστολής του υλικού με κούριερ
 • Το κόστος αποστολής του διπλώματος σας με κούριερ

Επίπεδο εκπαίδευσης:

Με την ολοκλήρωση του Βασικού Σεμιναρίου της SRT θα λάβετε το Δίπλωμα της Βασικής Εκπαίδευσης και θα αποκαλείστε “Μαθητής της SRT”.

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής:

 • Για σεμινάρια δια ζώσης: Την ΤΡΙΤΗ ΠΡΙΝ το σεμινάριο μέχρι τις 4μμ.
 • Για σεμινάρια μέσω διαδικτύου: Προπληρώνεται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν (για την έγκαιρη αποστολή του έντυπου υλικού σας).

Σημαντική Σημείωση για τις ακυρώσεις σεμιναρίων:

 • Οι ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΔΕΝ επιστρέφονται, αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας META την προθεσμία δήλωσης συμμετοχής.
 • ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ επιστρέφονται, αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας META την παραλαβή του έντυπου υλικού.
 • Αν δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στο σεμινάριο που δηλώσατε συμμετοχή και έχετε λάβει το έντυπο υλικό, τότε τα όποια ποσά ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ διαφυλάσσονται για κάποιο επόμενο σεμινάριο (πάντα σε συνεννόηση με εσάς).
 • Αν το σεμινάριο ΑΚΥΡΩΘΕΙ από εμάς και ΔΕΝ έχετε λάβει το έντυπο υλικό τότε τα όποια ποσά επιστρέφονται.

Θέλω να εγγραφώ!

Για να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο παρακαλώ προσθέστε το σεμινάριο αυτό στο καλάθι σας και προχωρήστε στην πληρωμή σας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Postage-Ταχυδρομείο

For all SRT webinars the COST OF POSTAGE IS INCLUDED and is calculated based on Certified Mail anywhere in the world.

Για όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια SRT το κόστος των ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και υπολογίζεται με βάση συστημένης επιστολής.

2 κριτικές για Βασικό Σεμινάριο SRT – Μέσω διαδικτύου

 1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Christos K.

  It is by far the most interesting and far-reaching into your psyche seminar. I have long wanted to attend and I was thrilled that it was finally available on the web. A true dream come true…. I have used it for myself and family and have seen tremendous changes… what an inspiration!

 2. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Liza Hyythur Port

  I took the SRT Basic Seminar a second time around with Xenia. I thoroughly enjoyed her teaching style, her passion and enthusiasm for SRT. Xenia has a wealth of knowledge, expertise and experience in SRT as well as healing in general. Xenia has a very methodical approach to working with the system and a skill set of interpreting the channeled information to assist clients more on self-understanding and self-awareness. I certainly learned much more the second time around! Thank you Xenia!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.