Καθαρισμός για Αποθανόντες

30.00

Μια πράξη αγάπης και ευλογίας που επιτρέπει σε όσους έχουν περάσει στην άλλη πλευρά να βρουν το δρόμο τους προς το φως και να φτάσουν στην γαλήνη!

Περιγραφή

Πολλές φορές, όταν οι ψυχές εγκαταλείπουν το σώμα κάτω από ακραίες συνθήκες ενώ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, τραυματισμού ή μεγάλης απειλής, δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο φως, αλλά παραμένουν πρόσγειες και περιπλανόμενες (μεταφυσικά ονομάζονται δυσενσαρκωμένες). Η περιπλάνηση αυτή που είναι πολύ κοπιαστική και αφόρητη για την ψυχή γιατί η ψυχή είναι ακόμα σε σύγχυση ή κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση να καταλάβει τη νέα της κατάσταση.

Η περιπλάνηση τους γίνεται γύρω από «οικεία» μέρη & ανθρώπους. Αυτά τα μέρη θα μπορούσε να είναι το πεδίο μάχης στο οποίο πέθαναν ή γύρω από οικογενειακά μέλη ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί η ψυχή μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνη για την δυστυχία που προκάλεσε ή απλά να στεναχωριέται για τους αγαπημένους της και να νομίζει ότι έτσι μπορεί να τους βοηθήσει. Μερικές φορές ακόμη μπορεί να στοιχειώσει ανθρώπους με τους οποίους έχει σοβαρές διαφορές ή και τόπους για τους οποίους έχει ακόμα έντονα αρνητικά συναισθήματα είτε επειδή θέλει να εκδικηθούν ή να διορθώσουν ένα κακό ή άλλες καταστάσεις.

Οι ψυχές στρατιωτικών που σκοτώθηκαν εν δράση και άλλες που έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά και κάτω από μεγάλη πίεση είναι πολύ επιρρεπείς σε αυτή την κατάσταση. Ένας καθαρισμός SRT θα επιτρέψει στην ψυχή να επιλύσει τα θέματα της και να πορευτεί προς το σωστό σημείο. Ως εκ τούτου, ο «Καθαρισμός χωρίς έρευνα για αποθανόντες» είναι μια πράξη αγάπης και μια ευλογία που επιτρέπει σε αυτές τις ψυχές όχι μόνο να περάσουν στην άλλη πλευρά βρίσκοντας το δρόμο τους προς το φως αλλά και να φτάσουν στην τόσο αναγκαία γαλήνη και ειρήνη που τους αξίζει! Επιτρέπει επίσης στους αγαπημένους τους, να κλείσουν αυτόν τον κύκλο, εφόσον το επιθυμούν.

Για να κατανοήσετε πλήρως τι αισθάνεται μια δυσενσαρκωμένη ψυχή και πώς συμπεριφέρεται, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παρακάτω ταινίες:

  1. «Η Έκτη Αίσθηση» (1999) – Bruce Willis & Haley Joel Osment, Toni Collette
  2. «Σιέστα» (1987) – Ellen Barkin & Gabriel Byrne, Isabella Rosselini, Jodie Foster, Julian Sands
  3. «Οι άλλοι» (2001) – Nicole Kidman & Christopher Eccleston, Fionnula Flanagan

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Καθαρισμός για Αποθανόντες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.