Προγονικό DNA & Οικογενειακό Δέντρο

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 1 βαθμολογία πελάτη
(1 αξιολόγηση πελάτη)

150.00

*Το αναγραφόμενο κόστος των θεραπειών βασίζεται στη μέσο όρο διάρκειας της συνεδρίας. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες.

Κωδικός προϊόντος: 226 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Μία συνεδρία 3-3,5 ωρών καθαρισμού του Προγονικού DNA & Οικογενειακού μας Δέντρου, όπου ερευνούμε και αναγνωρίζουμε τα πρότυπα συμπεριφοράς που κωδικοποιούνται στο DNA μας.

Μέσα από έναν διεξοδικό Καθαρισμό Προγονικού DNA & Οικογενειακού Δέντρου, θα ανιχνεύσουμε και θα ερευνήσουμε αυτά τα πρότυπα συμπεριφοράς που έχετε αναπτύξει και αποθηκεύσει στο DNA σας, και που είναι τώρα μέρος του υποσυνείδητου σας, πάντα με την βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού σας και φυσικά θα τα καθαρίσουμε ώστε να απαλλαγείτε από τις επιρροές τους. Έρευνα σε προηγούμενη ζωή για κάποιο από αυτά τα άτομα ενδέχεται να είναι απαραίτητη και είναι μέρος της συνεδρίας. Μπορείτε, φυσικά, να κάνετε έρευνα σε προηγούμενες ζωές για πολλές από αυτές τις σχέσεις, σε μια άλλη συνεδρία, με επιπλέον επιβάρυνση. Πληροφορίες για αυτό θα βρείτε εδώ & εδώ. Επίσης θα σας δοθεί λεπτομερή αναφορά για περαιτέρω ενέργειες που ίσως χρειαστεί να κάνετε μόνοι σας και στον δικό σας χρόνο για να βελτιώσετε αυτά τα πρότυπα.

Κληρονομούμε από γενιά σε γενιά, προγονικές επιρροές όλων των τύπων και στη συνέχεια εμείς μέσα από την δική μας ελεύθερη βούληση μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτές τις επιρροές ή όχι. Στο επίπεδο που είμαστε επιρρεπείς σε αυτές τις επιρροές και την εγγενή ισχύς τους, μπορεί να μας επηρεάσουν ακόμα και 9 γενιές πίσω. Υπάρχουν 511 άτομα σε κάθε γονική πλευρά, ως εκ τούτου, μπορεί να έχουμε αρνητικές επιρροές κωδικοποιημένες στο DNA μας από 1012 προγόνους συνολικά. Οι επιρροές αυτές μπορούν να συμβάλλουν στο γενικότερο ψυχικό μας πακέτο και να επιβάλλουν αυτοπεριορισμούς σε όλους τους τομείς της ζωής μας, με τρόπους που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Η επίγνωση των προτύπων αυτών είναι κλειδί στην μετουσίωση της αρνητικής ενέργειας που έχει κληρονομηθεί. Με προϋπόθεση ότι έχετε κάνει τουλάχιστον ένα ολικό καθαρισμό SRT στο παρελθόν, ο Καθαρισμός Προγονικού DNA & Οικογενειακού Δέντρου είναι άκρως απαραίτητος για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους, είτε αυτές είναι ερωτικές, οικογενειακές, φιλικές ή επαγγελματικές. Τα οφέλη πραγματικά θα σας εκπλήξουν.

Αν νομίζετε ότι αυτό είναι κάτι που θέλετε να αλλάξετε, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ … κλείστε τη συνεδρία σας τώρα!

 

1 κριτική για Προγονικό DNA & Οικογενειακό Δέντρο

 1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Ελένη Π

  Η θεραπεία καθαρισμού του γενεαλογικού δέντρου, ήταν για μένα μια αποκάλυψη. Η αναδρομή στις 9 γενεές των προγόνων μου (και από τους δύο γονείς μου), ήταν μια εντυπωσιακή διαδικασία, αρχικά γιατί ικανοποιούσε στοιχεία της περιέργειάς μου. Ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι, τι χαρακτήρες είχαν, ώστε να έχω εγώ σήμερα αυτή την ιδιοσυγκρασία. Η θεραπεύτριά μου μού εξήγησε, ότι είναι μικρό το ποσοστό της κληρονομικότητας. Παρόλα αυτά όμως, στην πορεία ένιωσα ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας περιγράφονται στοιχεία της δικής μου ζωής και της προσωπικότητας μου.
  Ιδιαιτέρως μάλιστα, σε ορισμένα σημεία, μου φάνηκε σαν να έλυσα έναν γρίφο. Για παράδειγμα, σε θέματα υγείας, αναφέρθηκαν κάποια στοιχεία, που αφορούσαν περιορισμούς στη θεραπεία και την ίαση, κληρονομικό από κάποια προγιαγιά μου… Επειδή προσπαθώ κατά καιρούς να βελτιώνω την υγεία μου σε διάφορους τομείς, και πάντα κάνω αρκετό κόπο, μου φάνηκε σαν να βρήκα την αιτία. Αλλά το κυριότερο, ένιωσα ότι βρήκα τη λύση. Καταχωρήθηκε τόσο λυτρωτικά στο μυαλό μου, ώστε θεωρώ ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά πρόβλημα σε οποιαδήποτε θεραπεία.
  Επίσης θεωρώ την θεραπεία αυτή ευεργετική για τον καθένα, διότι κάθε ίχνος ασύμφωνης ενέργειας που εντοπίζεται από γενιά σε γενιά, «μετουσιώνεται» στην κατάλληλη σύμφωνη, θετική, δημιουργική ενέργεια, αυτή την ενέργεια που βοηθά εξαιρετικά στην βελτίωση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα.
  Θα μπορούσα να περιγράψω πολλά ακόμα παραδείγματα από την διαδικασία της θεραπείας όπως την έζησα εγώ, αλλά θα ήταν ίσως κουραστικό. Θα κλείσω μόνο λέγοντας ότι είχα μια υπέροχη, ανακουφιστική αίσθηση για αρκετές μέρες ακόμα μετά την συνεδρία… Και μπορεί τώρα να μην τα θυμάμαι όλα αναλυτικά, όμως ξέρω ότι με τα «εμπόδια» από το παρελθόν «ξέκοψα» για πάντα.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.