Προγονικό DNA & Οικογενειακό Δέντρο

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 1 βαθμολογία πελάτη
(1 αξιολόγηση πελάτη)

200.00

* Οι χρεώσεις για κάθε συνεδρία είναι ενδεικτικές και βασίζονται στον εκτιμώμενο χρόνο που πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η κάθε συνεδρία. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες. Για την πολιτική των χρεώσεων μας παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα «Οι χρώσεις μας».

Κωδικός προϊόντος: 226 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Περιγραφή

Μια συνεδρία 3,5 έως 4 ωρών που στοχεύει στον ολοκληρωμένο καθαρισμό του Προγονικού DNA & Οικογενειακού Δένδρου, όπου διερευνάμε και προσδιορίζουμε τα πρότυπα συμπεριφοράς που κωδικοποιήθηκαν στο DNA μας και είναι πλέον μέρος του υποσυνείδητου σας, πάντα με τη βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού σας. Τότε, θα καθαρίσουμε τις επιρροές τους.

Μια έρευνα για προηγούμενες ζωές για μερικά από αυτά τα άτομα μπορεί να είναι απαραίτητη και αποτελεί μέρος της συνεδρίας. Φυσικά, μπορεί να αποφασίσετε να διερευνήσετε πολλές από αυτές τις σχέσεις σε άλλη χρονική στιγμή, σε άλλη συνεδρία, κατά την δική σας ελεύθερη βούληση. Πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ & εδώ. Επίσης, θα σας δοθούν περαιτέρω οδηγίες σχετικά με περαιτέρω ενέργειες που μπορεί να χρειαστούν στον δικό σας χρόνο για να βελτιώσετε αυτά τα πρότυπα.

Μέσω του DNA μας κληρονομούμε όλους τους τύπους των προγονικών επιρροών και δυναμικού και στη συνέχεια, βάση της δικής μας ελεύθερης βούλησης, μπορούμε να επιλέξουμε να ενεργοποιήσουμε αυτά τα πρότυπα ή όχι. Το επίπεδο που είμαστε επιρρεπείς σε αυτές τις επιρροές και την εγγενή δύναμή τους, μπορούν να μας επηρεάσουν έντονα, ακόμα και από 9 γενιές πίσω. Υπάρχουν 511 άτομα σε κάθε γονική πλευρά. Ως εκ τούτου, μπορεί να έχουμε αρνητικές επιδράσεις που κωδικοποιούνται στο DNA μας από 1012 προγόνους συνολικά. Αυτές οι επιρροές μπορούν να συμβάλουν στο γενικό πακέτο του ψυχισμού μας και να επιβάλλουν αυτοπεριορισμό σε όλους τους τομείς της ζωής μας, με τρόπους που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να αφαιρέσουμε όλες τις αρνητικές επιδράσεις του κώδικα που μεταφέρουμε μέσω των συνδέσεων DNA μας, με όλους τους ανθρώπους στο οικογενειακό μας δέντρο.

Τα πρότυπα σχέσεων μας μεταξύ άλλων, που έχουν μεταφερθεί ως κώδικας μέσω του DNA μας, ενισχύονται μέσω των καθημερινών μας αλληλεπιδράσεων από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα. Η συνειδητοποίηση αυτών των μοτίβων είναι πολύ σημαντική για τον μετασχηματισμό τους. Ο καθαρισμός Προγονικού DNA & Οικογενειακού Δένδρου είναι πολύ αναγκαίος για όσους έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους, είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές ή επαγγελματικές. Τα οφέλη αυτής της συνεδρίας θα σας εκπλήξουν πραγματικά.

Εάν αισθάνεστε ότι αυτό είναι κάτι που θέλετε να αλλάξετε, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ … κλείστε τη συνεδρία σας τώρα!

Εκτιμώμενος Χρόνος Συνεδρίας: 3-4 ώρες

1 κριτική για Προγονικό DNA & Οικογενειακό Δέντρο

 1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Ελένη Π

  Η θεραπεία καθαρισμού του γενεαλογικού δέντρου, ήταν για μένα μια αποκάλυψη. Η αναδρομή στις 9 γενεές των προγόνων μου (και από τους δύο γονείς μου), ήταν μια εντυπωσιακή διαδικασία, αρχικά γιατί ικανοποιούσε στοιχεία της περιέργειάς μου. Ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι, τι χαρακτήρες είχαν, ώστε να έχω εγώ σήμερα αυτή την ιδιοσυγκρασία. Η θεραπεύτριά μου μού εξήγησε, ότι είναι μικρό το ποσοστό της κληρονομικότητας. Παρόλα αυτά όμως, στην πορεία ένιωσα ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας περιγράφονται στοιχεία της δικής μου ζωής και της προσωπικότητας μου.
  Ιδιαιτέρως μάλιστα, σε ορισμένα σημεία, μου φάνηκε σαν να έλυσα έναν γρίφο. Για παράδειγμα, σε θέματα υγείας, αναφέρθηκαν κάποια στοιχεία, που αφορούσαν περιορισμούς στη θεραπεία και την ίαση, κληρονομικό από κάποια προγιαγιά μου… Επειδή προσπαθώ κατά καιρούς να βελτιώνω την υγεία μου σε διάφορους τομείς, και πάντα κάνω αρκετό κόπο, μου φάνηκε σαν να βρήκα την αιτία. Αλλά το κυριότερο, ένιωσα ότι βρήκα τη λύση. Καταχωρήθηκε τόσο λυτρωτικά στο μυαλό μου, ώστε θεωρώ ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά πρόβλημα σε οποιαδήποτε θεραπεία.
  Επίσης θεωρώ την θεραπεία αυτή ευεργετική για τον καθένα, διότι κάθε ίχνος ασύμφωνης ενέργειας που εντοπίζεται από γενιά σε γενιά, «μετουσιώνεται» στην κατάλληλη σύμφωνη, θετική, δημιουργική ενέργεια, αυτή την ενέργεια που βοηθά εξαιρετικά στην βελτίωση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα.
  Θα μπορούσα να περιγράψω πολλά ακόμα παραδείγματα από την διαδικασία της θεραπείας όπως την έζησα εγώ, αλλά θα ήταν ίσως κουραστικό. Θα κλείσω μόνο λέγοντας ότι είχα μια υπέροχη, ανακουφιστική αίσθηση για αρκετές μέρες ακόμα μετά την συνεδρία… Και μπορεί τώρα να μην τα θυμάμαι όλα αναλυτικά, όμως ξέρω ότι με τα «εμπόδια» από το παρελθόν «ξέκοψα» για πάντα.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…