Ολικός Καθαρισμός SRT με Έρευνα

180.00

* Οι χρεώσεις για κάθε συνεδρία είναι ενδεικτικές και βασίζονται στον εκτιμώμενο χρόνο που πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η κάθε συνεδρία. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες. Για την πολιτική των χρεώσεων μας παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα «Οι χρώσεις μας».

Περιγραφή

Ο ολικός καθαρισμός SRT είναι η πρωταρχική θεραπεία που συχνά αποκαλώ ως η “Πλήρη Ανακαίνιση Ψυχής”. Είμαστε πνευματικά όντα που συσσωρεύουν εμπειρίες και γνώσεις από αμέτρητες ζωές. Οι ενέργειες αυτές μπορεί να μεταφερθούν από αυτή και από άλλες ζωές και από άλλες διαστάσεις και να μας μπλοκάρουν. Αρχίζοντας με έναν Ολικό Καθαρισμό SRT επιλέγουμε να καθαρίσουμε όλο το ενεργειακό μας πεδίο και να αρχίσουμε μια νέα ζωή απαλλαγμένη από τα παλιά προγράμματα και τους φραγμούς επιτρέποντας έτσι σε νέες, θετικές, υποστηρικτικές ιδέες και πεποιθήσεις να εδραιωθούν και να αποφέρουν την αυτοΐαση. Ο καθαρισμός θα μας βοηθήσει στο επίπεδο που εμείς θα επιτρέψουμε να μας βοηθήσει και στο επίπεδο που θέλουμε να δούμε την αλήθεια μας και να την αλλάξουμε και φυσικά πάντα σύμφωνα με το ρυθμό και ταμπεραμέντο μας.

Που εστιάζεται ο καθαρισμός;

Ο καθαρισμός εστιάζεται ολιστικά σε όλα τα σώματα και όλους τους νόες μας και καθαρίζει τα Ακασικά Αρχεία που είναι εγγεγραμμένα στο DNA μας ως υποσυνείδητος προγραμματισμός.

Γιατί αρχίζουμε πάντα με έναν ολικό καθαρισμό;

Γιατί είναι ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος να κάνουμε μια νέα αρχή. Ενδεχομένως πιστεύουμε ότι καθαρίζοντας ένα σημαντικό για μας αρνητικό πρόγραμμα, ότι η ζωή μας θα βελτιωθεί σημαντικά. Αλλά η ψυχή του άνθρωπου είναι άβυσσος. Είναι πολύ ποιο έξυπνο, αποτελεσματικό και οικονομικό να καθαρίσουμε τα χιλιάδες προγράμματα και φραγμούς που μας αφορούν άμεσα. Έπειτα, αν και εφ’ όσον θέλουμε, μπορούμε να επιστρέψουμε για την εκλέπτυνση της συνειδητότητας μας σε ειδικά θέματα που ενδέχεται να χρειάζεται να εστιαστούμε. Όταν έχετε κάνει τον πρωταρχικό σας «Ολικό Καθαρισμό SRT» και θέλετε να εργαστείτε περαιτέρω, οι επόμενοι καθαρισμοί σας πάντα θεωρούνται ως μερικοί καθαρισμοί.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ολικός Καθαρισμός SRT με Έρευνα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.