Καθαρισμός Στόχων & Δράσεων

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 1 βαθμολογία πελάτη
(1 αξιολόγηση πελάτη)

120.00

* Οι χρεώσεις για κάθε συνεδρία είναι ενδεικτικές και βασίζονται στον εκτιμώμενο χρόνο που πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η κάθε συνεδρία. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες. Για την πολιτική των χρεώσεων μας παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα «Οι χρώσεις μας».

Περιγραφή

Αρχίσατε ποτέ ένα στόχο και δεν τον ολοκληρώσατε; Είναι αυτό ένα σταθερό πρότυπο συμπεριφοράς για εσάς; Έχετε πολλά πράγματα που ψήνονται στη φωτιά και κάθονται εκεί μισοψημένα για μια αιωνιότητα; Αν ναι, ίσως πρέπει να έχετε μια μικρή βοήθεια στο να κατανοήσετε τους λόγους που δεν μπορείτε να φτάσετε στο τέρμα. Η συνεδρία «Καθαρισμός για στόχους, πλάνα και δράσεις» θα σας βοηθήσει να:

  • Ανακαλύψετε τους φραγμούς, αρνητικές ενέργειες και πεποιθήσεις που δημιουργούν αυτό το πρότυπο (μπορεί να χρειαστεί έρευνα σε προηγούμενες ζωές)
  • Καθαρισμός όλων των φραγμών που να σας αποτρέπουν από την επίτευξη μιας θετικής έκβασης στα επιτεύγματά της ζωής σας
  • Έχετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε!

Εκτιμώμενος Χρόνος Συνεδρίας: 2 ώρες

1 κριτική για Καθαρισμός Στόχων & Δράσεων

  1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

    Ελένη Π.

    Από τότε που καθαρίστηκα με την SRT πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή μου, πέρα από τη διάθεσή μου. Μεταξύ αυτών είναι και το γεγονός ότι μου παρουσιάστηκαν αρκετές προτάσεις για ενασχόληση και εργασία. Επειδή πριν ήμουν ένας άνθρωπος στις ράγες, δηλαδή είχα χρόνια την ίδια δουλειά και τις ίδιες συνθήκες πάνω κάτω, και επειδή ότι όνειρα είχα τα απωθούσα, μόλις εμφανίστηκαν οι νέες ευκαιρίες ήμουν κάπως αμήχανη για το πως θα τις χειριστώ. Και εδώ με έστειλε το εκκρεμές στη συνεδρία με θέμα “καθαρισμός στόχων και δράσεων”. Μπορώ να πω ότι ήταν σαν ραντεβού με την δική μου δημιουργική στιγμή. Πρώτα πρώτα πήραν όνομα και περιεχόμενο αυτά που πριν αποκαλούσα, “άστο καλύτερα, τι τα θες τα παραπάνω.” Φυσικά και μέσα μου ήξερα ότι και μπορούσα παραπάνω και κάπως έλεγα γιατί οι άλλοι μπορούν και όχι εγώ, αφού τα προσόντα τα είχα και καμμιά φορά και παραπάνω. Και εδώ απάντησε ο πολλαπλός καθαρισμός μου από όλα τα συσσωρευμένα εμπόδια, από προηγούμενες ζωές, ψυχικά προγράμματα, ατολμίες, προκαταλήψεις,πεποιθήσεις, έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού, και λοιπά. Και φυσικά το καλύτερο στον καθαρισμό αυτό, είναι πάντα τα εργαλεία που σου δίνει για να τα ξεπεράσεις όλα αυτά. Δηλαδή πέρα του καθαρισμού από τις “άχρηστες και επιβλαβείς αποσκευές”, νέες προτάσεις, συμβουλές, ιδέες, τρόποι και μέθοδοι, σου δίνονται σαν εργαλεία για την έναρξη μιας καινούργιας πρακτικής στην ζωή σου. Είμαι απλά ευγνώμων!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.