Πρόοδος, Δεξιότητες & Παραγωγικότητα

120.00

* Οι χρεώσεις για κάθε συνεδρία είναι ενδεικτικές και βασίζονται στον εκτιμώμενο χρόνο που πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η κάθε συνεδρία. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες. Για την πολιτική των χρεώσεων μας παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα «Οι χρώσεις μας».

Περιγραφή

Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για τους οποίους τα όνειρα και οι στόχοι σας δεν υλοποιούνται. Μερικές φορές το πρόβλημα βρίσκεται στην ευρύτητα των επιλογών μας ή σε μια σειρά από φραγμούς, παρεμβολές ή υποσυνείδητους προγραμματισμούς που μπορεί να ,μας παρεμβάλλουν και να αποτρέψουν από το να φτάσουμε στο πλήρες δυναμικό μας, ενώ άλλες φορές μπορεί να είναι ένα σύνολο ελλιπών δεξιοτήτων. Τις περισσότερες φορές είναι ο συνδυασμός αυτών που μας κάνουν να παραμείνουμε κολλημένοι ή να αγωνιζόμαστε για να εκδηλώσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας. Σε αυτή την συνεδρία θα αξιολογήσουμε την εγκυρότητα και τους λόγους για τους οποίους εμποδίζονται οι στόχοι μας, θα διευκρινίσουμε τους στόχους που είναι αναγκαίοι ή όχι για το μονοπάτι μας και θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο δράσης. Μια πραγματικά δυνατή συνεδρία.

Εκτιμώμενος Χρόνος Συνεδρίας: 2 ώρες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Πρόοδος, Δεξιότητες & Παραγωγικότητα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.