Διαχείριση Σωματικού Βάρους

120.00

* Οι χρεώσεις για κάθε συνεδρία είναι ενδεικτικές και βασίζονται στον εκτιμώμενο χρόνο που πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η κάθε συνεδρία. Η πραγματική χρέωση είναι ανά ώρα και κυμαίνεται σύμφωνα με τον χρόνο που εσείς χρειάζεστε και το εύρος των ερωτήσεων σας. Εάν δηλαδή ο μέσος χρόνος της συνεδρίας αναγράφεται ως 2 ώρες και εσείς βάση των αναγκών σας κάνετε 3, θα χρεωθείτε για 3 ώρες. Για την πολιτική των χρεώσεων μας παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα «Οι χρώσεις μας».

Περιγραφή

Θέλετε να αποκτήσετε ένα σώμα διαφορετικό;

Έχετε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά… δεν είδατε τα αποτελέσματα που θέλατε για πολύ; Ξέρετε ότι υπάρχουν πάνω από 200 λόγοι που ίσως δεν σας επιτρέπουν να είσαστε στο ιδανικό για εσάς βάρος; Οι λόγοι αυτοί ποικίλουν και αγγίζουν όλες τις πτυχές της ζωής & ψυχής του ανθρώπου. Για τον λόγο αυτό, μια δίαιτα από μόνη της όσο αποτελεσματική και να είναι, δεν καλύπτει τις γενικότερες ανάγκες και λόγους για τους οποίους είσαστε στο βάρος που είσαστε. Υπάρχει μια άλλη λύση! Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης έτσι ώστε όχι μόνο να φτάσετε στον στόχο σας αλλά και να μείνετε εκεί!  Δοκιμάστε μια Νέα Αρχή!

Μια ολιστική προσέγγιση βοήθειας & εναλλακτικής θεραπείας που συμπεριλαμβάνει τους νοητικούς, συναισθηματικούς, πνευματικούς λόγους που σας μπλοκάρουν απ’ το να είσαστε στον ιδανικό σας στόχο!

Σημαντική Σημείωση:

Αυτή η συνεδρία είναι διαθέσιμη σε όλους όσους είχαν έναν ολικό καθαρισμό SRT στη ζωή τους. Η προσέγγιση μας δεν συμπεριλαμβάνει καμία ιατρική γνωμάτευση ή φαρμακευτική αγωγή. Καθαρίζει όμως τους πνευματικούς, νοητικούς και συναισθηματικούς αρνητικούς προγραμματισμούς καθώς και τους φραγμούς  και παρεμβολές που σας εμποδίζουνε να είστε στο σωστό για εσάς βάρος. Καμία προσέγγιση δεν είναι αλάνθαστη και τα αποτελέσματα απαιτούν και την δική σας συμμετοχή σε ένα συνετό πρόγραμμα θεραπείας, διατροφής και/ή άσκησης. Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Εκτιμώμενος Χρόνος Συνεδρίας: 2 ώρες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διαχείριση Σωματικού Βάρους”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…