Οι 10 Ποιο Συχνές Ερωτήσεις

Συνεδρία SRT

Κατά την διάρκεια μιας τυπικής συνεδρίας SRT…

1. Που εστιάζεται ο καθαρισμός της SRT;

Ο κάθε άνθρωπος συσσωρεύει και μεταφέρει από αυτή και από προηγούμενες ζωές του αρνητικές και ασύμφωνες ενέργειες, υποσυνείδητους προγραμματισμούς, φραγμούς και παρεμβολές. Κατά συνέπεια το βεβαρημένο ψυχικό του πακέτο όχι μόνο μπορεί να τον κουράσει νοητικά, συναισθηματικά και σωματικά αλλά και να παρεμβάλει στις καθημερινές λειτουργίες της ζωής του, παρεμποδίζοντας τον από το να ζει μια ζωή γεμάτη χαρά, υγεία και ευημερία. Ο καθαρισμός αυτών των παρεμβολών επιτρέπει σε νέες, θετικές, υποστηρικτικές ιδέες και πεποιθήσεις να εδραιωθούν και να αποφέρουν την αυτοΐαση στο επίπεδο που αυτός επιτρέπει πάντα σύμφωνα με το ρυθμό και ταμπεραμέντο του.

2. Μήπως είναι αναδρομή στο παρελθόν;

Όχι. Η SRT δεν είναι αναδρομή στο παρελθόν ούτε χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο υπνωτισμού. Ο καθαρισμός γίνεται συνειδητά μπροστά στον πελάτη ή εξ αποστάσεως με εξ’ ίσου επιτυχημένα αποτελέσματα.

3. Πως λειτουργεί;

Bασίζεται στην χρήση του εκκρεμούς, ένα πανάρχαιο εργαλείο πολλών πολιτισμών που λειτουργεί ως δείκτης με απλές απαντήσεις τύπου «ναι» ή «όχι» και σε μια σειρά από ειδικά διαγράμματα.

4. Μπορούμε να ζητήσουμε καθαρισμό για ειδικούς τομείς της ζωής μας;

Σε γενικές γραμμές η θεραπεία SRT προσεγγίζει τον καθαρισμό ολιστικά. Πολύ συχνά, αρνητικά προγράμματα όπως χαμηλής αυτοεκτίμησης, αναξιότητας και αυτοπεριορισμού μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα ένα χαμηλό εισόδημα ή δουλειές κάτω των δυνατοτήτων μας, ή σχέσεις που δεν μας αξίζουν. Καθαρίζοντας την αρνητική ενέργεια και τις παρεμβολές, η γενικότερη όψη ενός ανθρώπου αλλάζει. Μπορεί να αρχίσει να διεκδικεί περισσότερα πράγματα, να βάζει όρια σε παρασιτικούς ανθρώπους, να τολμάει να κάνει κινήσεις που πριν δεν θα σκεφτόταν καν ότι μπορούσε, να ξεκαθαρίσει και να απαλλάξει το μυαλό του από βλαβερές πεποιθήσεις που τον κρατούν σε μειονεκτικές θέσεις ή σχέσεις. Ο νέος εαυτός του, εκπέμποντας μια νέα ενέργεια, θα αρχίσει να δημιουργεί αλλαγές και ο ίδιος βλέποντας αυτές τις αλλαγές θα πάρει άλλες αποφάσεις, βασισμένες πάνω στην νέα τάξη των πραγμάτων και ούτω καθ’ εξής. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο μέχρι το σημείο που κάποιος επιτρέπει να αλλάξει η ζωή του.

Για τον λόγο αυτό, δεν εστιάζουμε πάνω στα ειδικότερα θέματα καθαρισμού αρχικά, αλλά στην γενική εικόνα της ζωής του ανθρώπου. Γιατί θέλουμε η νέα όψη του, να είναι απαλλαγμένη από όλη την αρνητική ενέργεια, σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μετά από αυτή τον αρχική καθαρισμό του, μπορεί να επιστρέψουμε για να εργαστούμε βαθύτερα σε άλλα θέματα που προκύπτουν ή χρειαζόμαστε περαιτέρω κατανόηση και βελτίωση.

5. Πόσο συχνά πρέπει να γίνονται οι συνεδρίες SRT;

Μετά τον αρχικό πλήρη καθαρισμό σας ο πρακτικός μπορεί να σας ενθαρρύνει και να σας καθοδηγήσει να επιδιώξετε αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείται. Βιβλία, διαλογισμοί ή άλλες επιλογές μπορούν να προταθούν για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψη σας ώστε να δημιουργήσετε έναν πιο αρμονικό τρόπο ζωής. Ενώ η αρνητική ενέργεια καθαρίζεται άμεσα, η δική σας ελεύθερη βούληση και προθυμία για να αποδεχθείτε και να αλλάξετε τα πρότυπα συμπεριφοράς σας, καθορίσουν το ρυθμό και την ποιότητα της θεραπευτικής σας πορείας. Θυμηθείτε ότι οι θεραπείες είναι αυτοίαση. Σας ενθαρρύνουμε να επιτρέψετε σε αυτόν τον καθαρισμό να συνεργαστεί με όλα τα συστήματα σας για να δημιουργήσετε τις θετικές αλλαγές που επιθυμείται στη ζωή σας. H SRT δεν λειτουργεί σαν την κλασική ψυχοθεραπεία, όπου εβδομαδιαίες (ή άλλης συχνότητας) συναντήσεις προγραμματίζονται με δεδομένο τρόπο.

Ο πελάτης μπορεί να θέλει να εργαστεί περαιτέρω σε άλλα ζητήματα του, καθώς αυτό καθίσταται αναγκαίο. Σημαντικές αλλαγές και τραυματικές εμπειρίες ίσως χρειαστούν περαιτέρω κατανόηση και ίσως 1-2 προγράμματα ή σχέσεις μπορεί να απαιτήσουν έρευνα σε προηγούμενες ζωές. Ο πελάτης αποφασίζει αν τον ενδιαφέρει αυτό, σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη του. Η υπερβολική έμφαση στο παρελθόν δεν είναι χρήσιμη (μπορεί αντίθετα να γίνει και καταστρεπτική), λογικά θέλουμε να επικεντρωθούμε στο εδώ και τώρα και στο τι πρέπει να αλλάξουμε σε αυτή τη ζωή, έτσι ώστε να δούμε θετικά αποτελέσματα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Ή μπορεί να θέλουμε να έχουμε μικρές, ανά λεπτό συνεδρίες για θέματα καθημερινής χρήσης (Αυτό δεν το υποστηρίζουν όλοι οι πρακτικοί. Ρωτήστε τους). Αν κοιτάξετε στη σελίδα μας Συνεδρίες, θα δείτε τη λίστα των διαθέσιμων συνεδριών. Μερικές από αυτές μπορεί να απευθύνονται σε σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας να διακρίνετε ποιες μπορεί να προσφέρονται για τις ανάγκες σας. Κάθε συνεδρία δεν είναι απαραίτητη ή σχετική με τις ανάγκες σας, αλλά για αυτές που είναι, θα πρέπει να τις δοθεί χώρος και χρόνος για να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν στη ζωή σας.

6. Τι κάνουμε αν κάποιος πρακτικός προτείνει πολλές ή εβδομαδιαίες (ή άλλες υψηλής συχνότητας συνεδρίες);

Εσείς είστε ο μόνος υπεύθυνος για την θεραπευτική σας πορεία. Η SRT γίνεται σε κατ’ ανάγκη βάση όπως όταν πηγαίνουμε σε ένα γιατρό, πάμε γιατί είμαστε άρρωστοι. Εάν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή σας που χρειάζεται αντιμετώπιση, τότε προγραμματίστε μια συνεδρία. Αλλά μην προγραμματίζεται πολλαπλές ή εβδομαδιαίες ή άλλου συχνού ρυθμού συνεδρίες απλώς και μόνο επειδή κάποιος σας το προτείνει. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και την κρίση σας. Αν νιώθετε ότι «κάτι δεν πάει καλά», είναι πολύ πιθανόν να έχετε δίκαιο.

7. Πόσο γρήγορα μπορείς να δεις αποτελέσματα;

Η καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας γίνεται κατά τη συνεδρία και εφαρμόζεται άμεσα. Πολλές φορές όμως η αντίληψη μας σχετικά με το τι καθαρίστηκε (και άλλαξε) μπορεί να πάρει παραπάνω από 6 μήνες. Έτσι βιώνοντας τις αλλαγές μας που μπορεί να γίνουν με έναν πολύ κομψό τρόπο, επιτρέπουμε στην ψυχή μας να προβεί στις όποιες αλλαγές χρειάζεται και να ξεκινήσει ένα σπιράλ αυτοβελτίωσης χωρίς τέλος. Ο τελικός παράγοντας του ρυθμού της θεραπείας σας είστε εσείς. Αν είστε άνθρωπος που συνήθως αρέσκεστε σε γρήγορους ρυθμούς αυτό θα βιώσετε και με την θεραπεία, αν είστε το αντίστροφο αυτόν τον ρυθμό θα αντιμετωπίσετε.

8. Μπορείτε να μας δώσετε κάποια παραδείγματα της;

Κατά την διάρκεια της πολυετούς πορείας της θεραπείας SRT έχουν συμβεί ακαριαίες θεραπείες ανθρώπων αποτρέποντας πιθανές αυτοκτονίες, μελαγχολίες και εξαρτήσεις, επανασυνδέσεις οικογενειακών μελών που είχαν χρόνια να μιλήσουν καθώς και άλλες πολλές. Όμως σύνηθες φαινόμενο είναι μια σταθερή πορεία ίασης που επιτρέπει στον καθένα να αισθανθεί, να αναλογιστεί, να αντιμετωπίσει και να απολαύσει τις διαφορές σε ατομικό και σε διαπροσωπικό επίπεδο.

9. Μπορούμε να καθαρίσουμε κάποιον εν αγνοία του;

Ναι αλλά μόνο αν μας το επιτρέψει ο Ανώτερος Εαυτός του. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι η έρευνα στο τι καθαρίστηκε ή πρέπει να καθαριστεί επιτρέπεται μόνο για τα άτομα που έχουν δώσει την ρητή συγκατάθεση τους. Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω θέμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

10. Τι είναι η Θεραπεία Πνευματικής Αναδόμησης (SpR);

Είναι το κομμάτι της θεραπείας SRT που εστιάζει στον καθαρισμό αρνητικών προγραμμάτων & ψυχικών τραυμάτων που έχουν σωματοποιηθεί και εκδηλώνονται ως αρρώστιες, αλλεργίες, παθήσεις κτλ. Η SpR εργάζεται με όλα τα συστήματα του σώματος για να διορθώσει, να θεραπεύσει και να εξισορροπήσει τις δονήσεις στο διανοητικό, συναισθηματικό, φυσικό και πνευματικό επίπεδο της ύπαρξης μας.