Ακασικά Αρχεία

akashicRecordsΤα Ακασικά αρχεία ή το «Βιβλίο της Ζωής», είναι σαν ένας συμπαντικός υπολογιστής που συλλέγει όλες τις πληροφορίες που αφορούν όλους τους ανθρώπους, όλων των εποχών. Τα αρχεία αυτά περιέχουν κάθε πράξη, λέξη, συναίσθημα, σκέψη και πρόθεση που έχει υπάρξει σε οποιαδήποτε στιγμή της όποιας ζωής του κάθε ανθρώπου, σε οποιαδήποτε στιγμή της ιστορίας του κόσμου και σε όποιες διαστάσεις. Αυτά τα αρχεία συνδέουν τους ανθρώπους μεταξύ τους. Συμπεριλαμβάνουν επίσης κάθε πληροφορία για αρχέτυπα (περισσότερες πληροφορίες για τα αρχέτυπα σας θα βρείτε εδώ:  Αρχετυπικός Τροχός) που αγγίζουν βαθιά κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά και εμπειρία. Είναι η έμπνευση των οραμάτων και των εφευρέσεων. Μας έλκουν σε κάποιον ή μας απωθούν από αυτόν. Πλάθουν και διαμορφώνουν όλη την ανθρώπινη συνειδητότητα  σε όλα τα επίπεδα και είναι μέρος της Θεϊκής υπόστασης. Ο αμερόληπτος κριτής που προσπαθεί να καθοδηγήσει, να διδάξει και να μεταμορφώσει κάθε άτομο ώστε να γίνει ο ότι καλύτερο μπορεί. Περιλαμβάνουν πιθανά μελλοντικά σενάρια τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε ή να απορρίψουμε, διδασκόμενοι απ’ τις πληροφορίες που εμπεριέχουν.

Πληροφορίες για τα Ακασικά Αρχεία βρίσκουμε στη λαογραφία, τους μύθους και τις παραδώσεις και σε πολλά σημεία της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Αναφορές για τα αρχεία αυτά μας έρχονται από αρχαίους πολιτισμούς που μεγαλούργησαν όπως από τους  Σήμιτες, Άραβες, Ασσύριους, Φοίνικες, Βαβυλώνιους και μετέπειτα από τους Εβραίους. Σε όλες αυτές τις φυλές αναφέρεται επανειλημμένα η ύπαρξη Θείων γραφών που περιείχαν την ιστορία της ανθρωπότητας, σαν μια πλήρης μορφή Θείας πληροφόρησης.

Κάτι παραπάνω όμως από μια συσσώρευση μνήμης, τα Ακασικά Αρχεία έχουν μία διαδραστική συμμετοχή στη ζωή μας, που σημαίνει ότι ανταλλάσσουν δεδομένα μαζί μας ανά πάσα στιγμή, ασκώντας έτσι μια τεράστια επιρροή στη ζωή μας, στις σχέσεις μας, στα συναισθήματα μας, στις πεποιθήσεις μας και στις πιθανές πραγματικότητες που έλκουμε προς εμάς. Το βάρος αυτών των αρχείων στην ζωή του κάθε ατόμου, μπορεί να εμφανιστεί σαν αρνητικές παρεμβολές και μπλοκαρίσματα της ζωής.