Τι είναι η SRT;

SRT, Akashic Records, Past Lives, Healing

Η δασκάλα των θεραπειών SRT & SpR Ξένια Ιωαννίδου κατά την διάρκεια μιας τυπικής συνεδρίας

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών σχετικά με την δύναμη ή την ικανότητα του σώματος μας για αυτοίαση. Οι θεραπείες SRT & SpR είναι ψυχοπνευματικές μέθοδοι θεραπείες που χρησιμοποιούν παγκόσμιες ενέργειες για να θεραπεύσουν υποσυνείδητους φραγμούς και αρνητικές ενέργειες. Η ακαριαία θεραπεία που επέρχεται από την Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης και Αναδόμησης είναι μόνο ένα παράδειγμα αυτής της δύναμης. Οι θεραπείες μας εστιάζονται σε δύο τομείς: την Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης (SRT) και την Πνευματική Αναδόμηση (Spiritual Restructuring ή SpR).

Η SRT αναπτύχθηκε από τον Robert E. Detzler το 1988 και έχει πλέον παγκόσμια απήχηση. Ένα μεγάλο μέρος της SRT βασίζετε στην Κβαντική Φυσική και στις μελέτες του Πυθαγόρα (Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό, Μετενσάρκωση, Εξαγνισμός μέσω Πνευματικότητας, κ.α.) που τα τελευταία χρόνια έχουν εξηγήσει πολλά άλυτα θέματα σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η SRT καθαρίζει την αρνητική ενέργεια που ο κάθε άνθρωπος συσσωρεύει στα Ακασικά Αρχεία και μεταφέρει από αυτή και από προηγούμενες ή άλλες ζωές. Αυτή η αρνητική ενέργεια τον επιβαρύνει ψυχικά και συναισθηματικά αλλά και παρεμβάλει στις καθημερινές λειτουργίες της ζωής του, παρεμποδίζοντας τον από το να ζει μια ζωή γεμάτη χαρά, υγεία και ευημερία. Παρότι είναι μια σχετικά νέα θεραπεία, βασίζεται στην χρήση του εκκρεμούς (πανάρχαιο εργαλείο πολλών πολιτισμών) που λειτουργεί ως δείκτης και μια σειρά από ειδικά διαγράμματα.

Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης που ήρθε στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2005, δεν είναι αναδρομή στο παρελθόν ούτε χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο υπνωτισμού. Ο καθαρισμός γίνεται συνειδητά μπροστά στον πελάτη ή εξ αποστάσεως. Μοναδικό μέλημα της SRT είναι η επίτευξη της ελευθερίας, αυτοεκτίμησης, ευημερίας, αποδοτικότητας και καλύτερης ψυχικής και φυσικής κατάστασης του ανθρώπου. Καθαρίζοντας τα αρνητικά προγράμματα, τους φραγμούς θετικής έκφρασης, αφθονίας και ευημερίας και τις όποιες άλλες παρεμβολές, καθαρίζετε η ζωή του κάθε ανθρώπου από περιττή αρνητική ενέργεια και έτσι μπορεί να επιλέξει νέες και ποιο αρμονικές επιλογές, εξού και το ρητό μας «Παλιές ζωές γίνονται καινούργιες».Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι καθαρισμοί γίνονται με εξ’ ίσου πετυχημένο τρόπο ακόμα και εξ’ αποστάσεως και κατά την απουσία ή ακόμα και εν άγνοια κάποιου (μπορεί να ζητήσουμε να καθαριστεί χωρίς έρευνα κάποιο σημαντικό για μας άτομο). Σημαντικότατο είναι όμως να αναφέρουμε, ότι είναι ενάντια στους νόμους της ευλάβειας να γίνει έρευνα για κάποιον άλλο (να ρωτήσουμε πληροφορίες δηλαδή για το τι πρέπει να καθαριστεί ή τι καθαρίστηκε)  αν δεν έχει δώσει την ρητή συγκατάθεση του για τον καθαρισμό. Υπάρχει το αδιαπέραστο πνευματικό απόρρητο της κάθε ψυχής που δεν επιτρέπει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία της παρά μόνο όταν το επιθυμεί και το δηλώνει. Οτιδήποτε άλλο είναι παραβίαση της ελεύθερης βούλησης και δεν είναι του φωτός. Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε για θέματα που αφορούν ΕΜΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ με κάποιο άλλο άτομο ή κατάσταση. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα άνθρωποι και θέματα στη ζωή μας.

Που μπορεί να με βοηθήσει η SRT;

Παρακάτω αναφέρονται παραδειγματικά μερικές από τις πιθανές πλευρές της ζωής που μπορούν να θεραπευτούν μέσω της SRT. Η SRT με έναν κομψό, ισχυρό και ακριβή τρόπο μπορεί να σας παρέχει την δυνατότητα να ερευνήσετε, καθαρίσετε & να θεραπεύσεται:

  • Παιδικούς φόβους
  • Διαμάχες ή αντιπαλότητες στις σχέσεις
  • Ψυχικά τραύματα από αυτή & άλλες ζωές
  • Υποσυνείδητους φραγμούς
  • Αρνητικά προγράμματα
  • Φραγμούς θετικής έκφρασης
  • Υποβόσκουσες αρνητικές επιρροές
  • Αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις & συμπεριφορές
  • Τo εσωτερικό και εξωτερικό ψυχικό σας τοπίο
  • Την κοσμική σας δυνατότητα