Μάθε το εκκρεμές

«Dowsing: Η βάση όλων των σεμιναρίων»

Xenia teaching

Η δασκάλα των θεραπειών SRT & SpR Ξένια Ιωαννίδου κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου.

Χρόνια πριν, όταν έψαχνα να κάνω κάτι για να λύσω τα προβλήματα μου, μια φίλη μου μίλησε για την SRT, μια θεραπεία που όπως είπε «βοηθούσε πολύ τους ανθρώπους». Μάλιστα θεώρησε σκόπιμο να παρακολουθήσω το σεμινάριο, γιατί με τα τόσα προβλήματα που είχα, μάλλον με θεωρούσε ασύμφορη ως απλή πελάτισσα.  Κάπως έτσι βρέθηκα να παρακολουθώ το σεμινάριο της SRT. Δεν ρώτησα τι και πως, απλά γράφτηκα. Μάλιστα δεν είχα τα χρήματα και για τα δυο σεμινάρια παρά μόνο για το ένα. Μια φίλη, μου χάρισε το ποσό για το Ανώτερο σεμινάριο ως δώρο για τα γενέθλια μου. Και τι δώρο!!! Και έτσι, τόσο απλά, άλλαξε η κοσμοθεωρία μου.

Στη ζωή μου έχω παρακολουθήσει άπειρα σεμινάρια, όλων των τύπων. Μια ζωή, πηγαίνω από σεμινάριο σε σεμινάριο, μερικές φορές ταξιδεύοντας ώρες και ώρες μακριά για κάποιο «καλό σεμινάριο». Δεν παραπονιέμαι, καλά πέρασα και έμαθα υπέροχα πράγματα από υπέροχους ανθρώπους. Αν όμως μου ζητούσες να αξιολογήσω τα σεμινάρια αυτά, σύμφωνα με το τι έδωσα και τι πήρα, θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη ότι το σεμινάριο της SRT ήταν η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ και για πάρα πολλούς λόγους. Φυσικά, ο καθαρισμός της όποιας αρνητικής ενέργειας είναι το κύριο και μεγαλύτερο όφελος και κάτι που συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα. Όμως στα σεμινάρια της SRT, δεν είναι αυτό το μόνο μέλημα και ούτε το ζητούμενο.

Οι άλλες χρήσεις των Σεμιναρίων SRT

ascension

Ο διαισθητικός μου πίνακας με τίτλο “Ανάληψη”. Η σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μέσα από χρήση του εκκρεμούς, μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες, γνώσεις και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εμπειριών μας. Π.χ. Μπορούμε να μάθουμε την ενέργεια πόσων ζωγράφων κρύβουμε μέσα μας ή να ζητήσουμε την καθοδήγηση ενός συγκεκριμένου ζωγράφου ή άλλου ειδήμονα.

Πρώτον μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδεθώ με τον Ανώτερο Εαυτό μου (η επιτροπή ανωτέρων οντοτήτων υπεύθυνη για την εξέλιξη μας) και να μπορώ να ζητώ καθοδήγηση για όλα μου τα θέματα, από τα ποιο απλά έως τα ποιο πολύπλοκα. Από το τι να ονομάσω τον πίνακα που μόλις ζωγράφισα, τι βιταμίνες μπορεί να χρειάζομαι και τι τροφές να αποφύγω, μέχρι το πόσο θετικό ή αρνητικό είναι να παραμείνω στην υπάρχουσα καριέρα μου ή την όποια δραστηριότητα μου ή σε τι να επενδύσω τον χρόνο ή το χρήμα μου. Τα ενεργειακά σαπούνια που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και οι πίνακες διαισθητικής ζωγραφικής μου, όλα γίνονται με την καθοδήγηση του Ανώτερου Εαυτού. Πραγματικά δεν έχει σημασία ποια είναι η δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει, ο Ανώτερος Εαυτός σας μπορεί να σας βοηθήσει σε όλες τις προσπάθειές σας.

Έτσι οι σχέσεις και οι δραστηριότητες μου δεν χρειάζεται ποτέ να είναι μια πράξη υπέρβασης του φόβου για το άγνωστο, όπως παλιά. Έκτοτε δεν χρειάστηκε ποτέ να πασχίσω για να ανακαλύψω το τι είναι το ποιο σωστό για μένα τη δεδομένη στιγμή. Αυτή και μόνο η ικανότητα, με έκανε να βιώνω την ζωή χωρίς φόβο. Σταμάτησα να ψαχουλεύω τη ζωή μου στα τυφλά και να αναρωτιέμαι ξανά και ξανά αν έκανα κάτι σωστά ή όχι. Αυτό μου χάρισε ηρεμία ψυχής και απίστευτη αυτοπεποίθηση.

Δεν λέω ότι πάντα ακολούθησα κατά γράμμα τις κατευθύνσεις που μου δόθηκαν. Ουκ ολίγες φορές μάλιστα έκανα τα εκ δια μέτρου αντίθετα. Όμως, ξανά και ξανά, βρέθηκα μπροστά σε καταστάσεις που μου υπέδειχναν ότι, όταν κάτι είναι «αρνητικό» για μένα και δεν το ασπάζομαι αυτό ως πληροφορία, κάπου στο μέλλον θα δω ακριβώς γιατί κάτι τέτοιο ήταν «αρνητικό». Η γνώση είναι δύναμη, αλλά η εμπιστοσύνη στην πληροφορία είναι ένας δρόμος που πάντα τον διαβαίνουμε μόνοι, μέχρι να μάθουμε. Παρόλα αυτά δεν με απασχολεί καθόλου η όποια κατάληξη. Το θέμα είναι ότι βαδίζω με θάρρος στην ζωή ποια και αυτό είναι μια ανεκτίμητης αξίας εξέλιξη.

Μέσα από την εμπειρία μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω πολλούς ανθρώπους καθώς ξεδιαλύνουν το κουβάρι της ζωής τους με πολλούς τρόπους. Η SRT στάθηκε μέγας ευεργέτης στην όλη διαδικασία καθαρισμού και έρευνας. Για τον λόγο αυτό, πολλοί από τους πελάτες μου θέλουν να μάθουν την μέθοδο για να μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους με  τρόπους που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν αρχικά.

Το να μπορείς να βαδίζεις την ζωή έχοντας πάντοτε βοηθό τον δικό σου Ανώτερο Εαυτό και όλη την γνώση και σοφία που συνεπάγεται με αυτό, είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής. Το βλέπω αυτό τώρα που κλείνω τόσα χρόνια με την θεραπεία. Στα χρόνια αυτά, άλλαξε τόσο πολύ η ζωή μου που είναι ασύλληπτο να το περιγράψω. Όλα αυτά τα σεμινάρια που παρακολούθησα, στάθηκαν πραγματική βοήθεια για μένα, αλλά μόνο μετά την SRT είδα ουσιαστική διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να ζήσεις την ζωή σου με κόπο και να πασχίζεις για ένα καλύτερο αύριο ή να προχωράς με θάρρος και ηρεμία ψυχής προς την επόμενη μέρα. Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική και ο καθένας μας συνεχίζει βάσει των αποφάσεων του. Μερικές φορές ένα σεμινάριο μπορεί να είναι απλά η θεμελιώδες βάση όλων των άλλων. Η SRT θαρρώ πως είναι αυτή η βάση.

Σημείωση:

Για τις πληροφορίες που αφορούν το κάθε σεμινάριο, τους χρόνους διάρκειας και άλλες λεπτομέρειες ανατρέξτε στο εκάστοτε σεμινάριο στην σελίδα σεμιναρίων του E-shop.