Καλώς ήρθατε!

SRT balances your energy field...

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας!

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών σχετικά με την δύναμη ή την ικανότητα του σώματος μας για αυτοίαση. H Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης (SRT) & Πνευματικής Αναδόμησης (SpR) είναι πνευματικές θεραπείες που χρησιμοποιούν παγκόσμιες ενέργειες και ένα εκκρεμές για να καθαρίσουν την αρνητική ενέργεια και να θεραπεύσουν υποσυνείδητα προγράμματα, φραγμούς και παρεμβολές σε όλα τα επίπεδα. Η ακαριαία θεραπεία που επέρχεται από τις θεραπείες SRT & SpR είναι μόνο ένα παράδειγμα αυτής της δύναμης.

Τι γίνεται κατά την διάρκεια ενός καθαρισμού;

Σε  μια συνεδρία SRT θα μπορέσετε να «ανακαλύψετε» άμεσα και συνειδητά το υποσυνείδητο σας και τα Ακασικά Αρχεία σας, να βρείτε ποιοι είναι οι δίδυμες φλόγες σας (αυτές τις έντονες σχέσεις από Προηγούμενες Ζωές που όλοι συζητάνε) και πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ανώτερο Εαυτό σας (την δική σας πνευματική επιτροπή υποστήριξης). Ένα Εκκρεμές θα χρησιμοποιηθεί σαν ενισχυτής και δείκτης χρησιμοποιώντας μια ειδική σειρά διαγραμμάτων. Όταν πλέον οι αρνητικές ενέργειες, οι υποσυνείδητοι φραγμοί και αρνητικοί προγραμματισμοί που έχουν συσσωρευτεί από το πέρασμα του χρόνου έχουν εντοπιστεί και αναγνωριστεί με την βοήθεια ανώτερης καθοδήγησης, όλες οι ασύμφωνες και περιοριστικές ιδέες από το υποσυνείδητο σας θα καθαριστούν και θα αντικατασταθούν με θετικές, υποστηρικτικές ιδέες και πεποιθήσεις, επιτρέποντας σας να θεραπευτείτε σε όλα τα επίπεδα, στο επίπεδο όμως που εσείς επιτρέπετε και θέλετε να δείτε και να αλλάξετε την αλήθεια σας αποκομίζοντας έτσι τα μέγιστα Οφέλη της Θεραπείας σας. Δεν ακούγεται υπέροχο; Λοιπόν, είναι!!!

Πώς γίνεται ο καθαρισμός;

Οι παρακάτω εικόνες που εναλλάσσονται θα σας δώσουν μια ξεκάθαρη εικόνα της διαδικασίας του καθαρισμού

Άλλες πληροφορίες για την SRT!

Η σελίδα έχει αναβαθμιστεί και έχει χωριστεί σε μικρές υποσελίδες για να μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα, τις βασικότερες πληροφορίες που θέλετε. Ανατρέξτε στις παρακάτω σελίδες για περαιτέρω πληροφορίες:

  1. Στις σελίδες οι Διαθέσιμες Συνεδρίες θα βρείτε μερικές ιδέες για τις πιθανές συνεδρίες που μπορεί να σας αφορούν.
  2. Αν ψάχνετε να μάθετε τι μπορεί να κάνει για σας ένας πνευματικός καθαρισμός πατήστε εδώ: Οφέλη των Θεραπειών
  3. Για την πολιτική αμοιβών μας πατήστε εδώ: Χρεώσεις
  4. Ότι αφορά την χρήση του εκκρεμούς (αλλιώς ραβδοσκοπία ή dowsing) θα το βρείτε κάτω από την κατηγορία «Η μέθοδος»
  5. Στην σελίδα οι 10 Ποιο Συχνές Ερωτήσεις θα βρείτε ακόμα περισσότερες διευκρινήσεις.
  6. Η περιγραφή για την κάθε συνεδρία βρίσκεται στην σελίδα της εκάστοτε συνεδρίας στο e-shop
  7. Τέλος, για τα σχόλια άλλων σε σχέση με τις συνεδρίες ή σεμινάρια, θα τα βρείτε δίπλα στην περιγραφή της εκάστοτε συνεδρίας ή σεμιναρίου, κάτω από τον τίτλο κριτικές.

Αρχίστε ΠΑΝΤΑ με έναν ολικό καθαρισμό!

Είναι ιδιαίτερα σκόπιμο να ξεκινήσετε με ένα ολικό καθαρισμό SRT την πρώτη φορά. Αυτός είναι μακράν ο καλύτερος, πιο γρήγορος, ποιο αποτελεσματικός και ανέξοδος τρόπος για να κατευθύνετε το θεραπευτικό σας ταξίδι. Αν επιλέξετε μικρούς και επιμέρους καθαρισμούς τη φορά, θα χρειαστείτε δεκάδες μικρές συνεδρίες που θα σας κοστίσουν περισσότερο μακροπρόθεσμα, χωρίς να έχετε το αποτέλεσμα που πιστεύατε σε εύλογο χρονικό περιθώριο και φυσικά δεν είναι κάτι που συνιστούμε.

Όλοι έχουμε ζήσει πολλές ζωές και βιώσαμε δύσκολες και τραυματικές εμπειρίες. Παρότι κάθε ζωή είναι αυτοτελής, η ψυχή μπορεί να επιλέξει να «κρατήσει» ενέργειες και αρνητικούς προγραμματισμούς από ζωή σε ζωή. Η θεραπεία SRT είναι σαν μια πλήρη ανακαίνιση ψυχής. Ξεκινώντας με «καθαρό μητρώο», θα δείτε και θα έχετε πάντα, πολύ καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Έπειτα από τον αρχικό ολικό καθαρισμό σας, μπορεί να έχετε όσους επί μέρους καθαρισμούς θέλετε και χρειάζεστε, αλλά μόνο όταν νιώθετε την ανάγκη για κάτι τέτοιο (και όχι προγραμματισμένα όπως οι συνεδρίες ψυχολόγων).

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι καθαρισμοί γίνονται με εξ’ ίσου πετυχημένο τρόπο ακόμα και εξ’ αποστάσεως και κατά την απουσία ή ακόμα και εν άγνοια κάποιου (μπορεί να ζητήσουμε να καθαριστεί χωρίς έρευνα κάποιο σημαντικό για μας άτομο). Σημαντικότατο είναι όμως να αναφέρουμε, ότι δεν μπορεί να γίνει έρευνα (να ρωτήσουμε πληροφορίες δηλαδή) για κάποιον που δεν έχει δώσει την ρητή συγκατάθεση του για τον καθαρισμό. Υπάρχει το αδιαπέραστο πνευματικό απόρρητο της κάθε ψυχής που δεν επιτρέπει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία της παρά μόνο όταν το επιθυμεί και το δηλώνει. Οτιδήποτε άλλο είναι παραβίαση των νόμων ευλάβειας. Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε για θέματα που αφορούν εμάς, σε σχέση με κάποιο άλλο άτομο.

Για να αρχίσετε την διαδικασία καθαρισμού σας Πατήστε Εδώ

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ειδικές συνεδρίες για θέματα που προκύπτουν και για επιμέρους βελτιώσεις κατά βούληση. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι η καλύτερη πηγή καθοδήγησης σε αυτό και θα σας υποδείξει την καταλληλότερη συνεδρία από τις Διαθέσιμες Συνεδρίες μας.